Poseert André met nieuwe schoonvader?

Door: DitjesenDatjes
05-04-2021

André Hazes besloot flink uit te pakken deze Pasen en trok zijn mooiste pak aan. Daarmee volgde hij misschien wel het voorbeeld van zijn nieuwe schoonvader, tenminste….als de geruchten over de liefde tussen hem en Sarah van Soelen waar zijn.

In de logeerkamer?

Als het gaat om Paasbest kleden, dan weten André Hazes en Rudolf van Soelen daar wel raad mee. Zij zitten nonchalant te poseren in de chique aangeklede woning van de ouders van Sarah van Soelen, waar André de afgelopen weken naar verluidt heeft verbleven. Of er meer speelt tussen André en Sarah wil de zanger niet zeggen, maar veel mensen weten wel beter: André slaapt vast niet in de logeerkamer. Een foto waar de twee intiem opstonden en met een zwoele blik de camera inkeken lijkt dat gerucht te bevestigen.

Sarah van Soelen

Ook Sarah laat zien dat ze net zoals haar vader en André van een luxe kledingstijl houdt. In tegenstelling tot André hebben de volgers van Sarah wel de mogelijkheid om te reageren op de Instagrampost. Daar laten veruit de meeste volgers weten dat Sarah er prachtig uitziet.

Bescheiden Pasen

Voor Monique zullen deze foto’s niet leuk zijn om te zien. De ex-verloofde van André vierde Pasen een stuk bescheidener dan haar voormalige liefde. Zij versierde koekjes met zoontje André en brunchte met vrienden. Lees hier wat Monique nog meer deed op Eerste Paasdag.

Meer DenD