Prachtig liefdesverhaal van nieuwslezer 538

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Het liefdesleven van nieuwslezer Mart Grol van de Ochtendshow van Radio 538 staat niet stil. Zijn liefde Oscar is overgekomen uit Canada en ging vandaag weer terug naar huis, en daardoor gebeurde dit…

Presentator Wietze de Jager heeft vanmorgen nieuwslezer en Mart Grol tijdens de uitzending naar huis gestuurd. Niet omdat hij zijn werk niet goed deed, maar omdat de Canadese vriend van de nieuwslezer vandaag terug naar Canada vertrekt. De Jager zegt: ,,Als hij nu gaat, dan is hij, wat is het, anderhalf uur extra bij Oscar.” Oscar is de vriend van Mart Grol. Medepresentator Klaas van der Eerden: ,,Ik krijg helemaal paniek hiervan.”

Duidelijk verrast

De nieuwslezer is duidelijk verrast. De Jager zegt het serieus te menen. Grol staat vervolgens op en zegt nog een beetje twijfelend ,,Tot morgen”, en vertrekt vervolgens uit de studio.

Watervliegtuig

Eerder vertelde Mart Grol over zijn liefdesverhaal in de show. Hij heeft Oscar afgelopen september in Canada ontmoet op het vliegveld. Ze zaten bij elkaar in het vliegtuig en Mart had Oscar een wijntje aangeboden en gevraagd of hij naast hem in het vliegtuig kwam zitten. Na enkele dagen met elkaar te hebben opgetrokken, ging Mart verder met zijn reis maar hij miste Oscar enorm. Daarop besloot hij een watervliegtuig te boeken voor Oscar zodat Oscar naar hem toe kon komen. Tussen de vakantie en nu heeft het koppel elkaar al enkele malen bezocht.

Tags

CANADALIEFDELIEFDESLEVENOSCARWIETZE DE JAGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck