Presentatietrio songfestival oefent loting alvast

Door: DitjesDatjes
21-01-2020

Alle ogen zijn volgende week gericht op de officiële eerste klus van de drie presentatoren van het Eurovisiesongfestival. Jan Smit, Chantal Janzen en Edsilia Rombley presenteren volgende week dinsdag de loting van de halve finales en nemen dat dan ook erg serieus. Het trio is druk aan het oefenen, zo is te zien in een video die Jan op social media deelde.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

In het clipje lezen Chantal en Jan de namen van de landen voor en laten ze zien een flinke talenknobbel te hebben. Als grap komen er ook een paar overbodige woorden in het Spaans voorbij. “Vanmorgen hebben we een poging gedaan om de loting voor volgende week alvast te oefenen… Wij komen er wel! #Eurovision #VolgendeWeekNatuurlijkSerieus.”

Tijdens de loting in het Rotterdamse stadhuis wordt duidelijk in welke van de twee halve finales, op 12 en 14 mei, de deelnemende landen aantreden. Het moment wordt live uitgezonden op NPO 1.

Het is de eerste keer na ruim twee maanden dat Jan weer aan het werk is. De zanger had een rustpauze ingelast nadat hij kampte met een keelaandoening en te veel hooi op zijn vork had genomen.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD