Nieuwe presentator DWDD? Niet Abbring of Jinek, wel een vrouw..

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Al een tijdje wordt er gespeculeerd over wie de nieuwe gastheer- of vrouw is van De Wereld Draait Door. Janine Abbring is genoemd, maar ook Eva Jinek was een kanshebber.

Pilot

Het zijn ze waarschijnlijk allebei niet geworden. Jan de Hoop heeft namelijk een uitnodiging gekregen voor een pilot die verdacht veel op De Wereld Draait Door lijkt: ‘een complete telvisie-uitzending met actuele gasten, spraakmakende, maar ook vrolijke onderwerpen en veel muziek’, en dat op het tijdslot van DWDD!

Ook de presentatrice van de Pilot is genoemd: Willemijn Veenhoven.

Radio

De radio-presentatrice is te horen in programma De Nieuws BV op NPO Radio1 en is een paar jaar geleden een aantal keren te gast geweest in DWDD. De omroep BNNVARA noemt zelf de volgende reden voor de pilot-opname met Veenhoven: “BNNVARA is voortdurend bezig met het ondersteunen, stimuleren en helpen doorgroeien van haar radio- en televisietalentenZo maakt BNNVARA bijvoorbeeld regelmatig proefopnamen waarin radiopresentatoren ervaring kunnen opdoen in het maken van televisieprogramma’s. Wil jij Willemijn zien presenteren in de studio van DWDD?

BNNVARA noemt zelf dus niet expliciet de mogelijkheid dat Veenhoven Matthijs van Nieuwkerk overneemt in de maanden dat hij niet wil presenteren. Het is dus nog even afwachten of dit echt waar is.

Tags

DE WERELD DRAAIT DOOREVA JINEKJANINE ABBRINGWILLEMIJN VEENHOVEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck