Primeur: luister naar sensationele Bond-song van Billie Eilish

Billie Eilish
Door: Jos La Grande
14-02-2020

Vannacht is de nieuwe Bond-song No Time to Die door Billie Eilish aan de wereld gepresenteerd via YouTube. De 18-jarige zangeres, die momenteel de wereld verovert, schreef samen met haar broer Finneas de song voor de 25e James Bond-film. Billie is de jongste artiest in de geschiedenis van 007 die de Bondsong zingt.

Het nummer is een regelrechte sensatie, mysterieus en uiteindelijk herkenbaar als Bond-thema. Het doet je denken aan Skyfall van Adele, maar daar houdt de vergelijking snel op.  Eilish treedt in de voetsporen van Tina Turner, Rita Coolidge, Shirley Bassey, Tom Jones en vele anderen, maar kan op geen enkele manier met ze worden vergeleken.

Totale doorbraak van Billie Eilish

Kwetsbaar en herkenbaar, passend bij de spanning bij geheim agent 007. In april gaat de film in premiere. Afgelopen nacht luisterden er alleen al een miljoen mensen naar het nieuwe nummer.

Is dit dan de doorbraak van Bilie bij het grote publiek? Ze maakt met haar broer de liedjes thuis. Afgelopen zondag zong ze op grootste wijze Yesterday bij de uitreiking van de Oscars en ze kreeg maar liefst vier Grammy’s.

In de maarteditie van DenD (Ditjes en Datjes), het grootste familieblad van Nederland en gratis te verkrijgen bij de supermarkten van Dirk en bij de slijters van DirckIII, een uitvoerig portret van de zangeres.

DenD promoties