Prins Andrew ontmaskerd: ‘Boek vol verhalen van zijn jonge slachtoffers’

Prins Andrew
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Een Canadese schrijver brengt binnenkort een boek op de markt met schokkende details over Prins Andrew en diens banden met Jeffrey Epstein. In het ‘explosieve’ boek komen jonge vrouwen die ‘intiem’ zijn geweest met Prins Andrew aan woord en onthullen zij duistere geheimen over de prins. Betekent dit boek de ondergang van prins Andrew?

Duistere geheimen

De Britse kranten The Daily Mail en The Sun kondigde het spraakmakende boek aan. Het boek is geschreven door onderzoeksjournalist en documentairemaker Ian Halperin. Hij verklapt dat zijn boek ‘Sex, Lies, and Dirty Money By The World’s Most Powerful Elite’ voor een hoop opschudding zal gaan zorgen. De auteur kondigt aan dat er in het boek ‘jonge vrouwen’ die ‘intiem’ zijn geweest met Prins Andrew hun duistere geheimen gaan onthullen.

De schrijver verklaart dat er in het boek zó veel schokkende details worden onthuld, dat Prins Andrew zich meteen bij de FBI zal moeten melden.  

‘Nooit eerder verhuld materiaal’

Het boek staat vol met verhalen van jonge vrouwen die hun getuigenis doen. De vrouwen vertellen dat zij ‘intiem’ zijn geweest met Prins Andrew en klappen uit de school over deze gebeurtenissen. De auteur laat weten dat hij een enorme hoeveelheid aan nieuw materiaal zal onthullen. Het gaat hierbij om verhalen over Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell en niemand minder dan Prins Andrew:

,,Ik zeg één ding over dit boek: als prins Andrew nu niet eindelijk wordt verhoord door de FBI, hebben we een groot probleem. Ik geef echt tonnen met nooit eerder onthuld materiaal vrij. Over de zaak van Epstein, over Ghislaine Maxwell, in het bijzonder over prins Andrew en over talloze andere mensen die een link hebben met Epstein en wiens rollen nooit eerder naar buiten kwamen.”

Interview met Jeffrey Epstein

Ook laat Halperin weten een interview te hebben gedaan met Jeffrey Epstein in 2001, dat ook in het boek zal komen te staan. ,,Ik interviewde hem voor het boek. Hij was een van mijn beruchte bronnen, off the record. We hadden een lang gesprek en ik heb de inhoud van dat interview nooit eerder onthuld.”.

LEES OOK:

Prins Andrew op het matje bij zijn moeder

Prins Andrew in de problemen

Prins Andrew’s banden met veroordeeld zedendelinquent Jeffrey Epstein levert hem al een tijd grote problemen op. Steeds meer details komen boven water en ook Prins Andrew wordt beschuldigd van seksueel misbruik. De Amerikaanse justitie hebben Prins Andrew officieel verzocht om met hun te spreken, maar de prins is alleen bereid om schriftelijk op vragen te reageren.

Tags

JEFFREY EPSTEINPRINS ANDREW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck