Prins Andrew op ramkoers met broer Charles: ‘Weigert verhuizing’

Knallende ruzie Charles Andrew over woning
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Koning Charles heeft de sleutels van Frogmore Cottage, het huis van prins Harry, aan prins Andrew aangeboden. Dat betekent dat Andrew zijn immense huis Royal Lodge moet verlaten en dat weigert hij. ,,Andrew heeft zijn hakken in het zand gezet.”

Prins Andrew moet zijn enorme landhuis Royal Lodge, dat wel dertig slaapkamers telt, verlaten. In plaats daarvan heeft hij de sleutels gekregen van Frogmore Cottage, waar prins Harry en Meghan Markle woonden. Het huis, dat ‘slechts’ vijf slaapkamers telt, is aanzienlijk kleiner dan het huidige onderkomen van Andrew. Hij is dan ook niet van plan om zijn landhuis te verlaten.

Overstuur

Koning Charles heeft de subsidie van 250.000 pond die Queen Elizabeth aan Andrew gaf verlaagd en dat betekent dat Andrew het onderhoud van het landhuis niet langer kan betalen. Vrienden vertellen in gesprek met Daily Mail dat hij behoorlijk overstuur is. ,,Andrew weigert iemand te zien. Dit is de afgelopen twintig jaar zijn familiehuis geweest”, zegt een vriend.

Op ramkoers

Volgens de bron weigert Andrew Royal Lodge op te geven. Hij zou teleurgesteld zijn dat Charles geen persoonlijk gesprek met hem aangaat en blijft daarom op zijn strepen staan. ,,Waardoor hij op ramkoers komt met Charles”, aldus een bron in Daily Mail. Andrew kan rekenen op steun van zijn vrienden. ,,Hij heeft net zijn moeder verloren. Wie zou er direct daarna door zijn broer uitgezet willen worden?”

Tags

KONING CHARLESPRINS ANDREW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie