Prins Archie (4) ondankbaar na krijgen van duur cadeau

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Meghan Markle gaf haar 4-jarige zoon Archie een cadeau waar de kleine prins niet erg blij mee was. De vrouw van prins Harry gaf haar zoontje een fotocamera. Dit bleek volgens de kleuter niet het goede merk te zijn…

De korte Netflix-film The After, van fotograaf en filmmaker Misan Harriman en acteur David Oyelowo, is een grote hit bij Archie. Dit laat Meghan weten na de vertoning van deze film bij een bijeenkomst van Netflix. Fotograaf Harriman is geen vreemde voor de familie en zelfs een goede vriend van Markle. Hij vertelde de kleuter veel over fotografie waardoor Meghan geïnspireerd raakte een camera voor Archie te kopen.

‘Het is geen Leica?’

Toen Archie het cadeau in ontvangst nam, was hij niet helemaal ‘happy’. ,,Maar het is geen Leica, zoals Misan heeft?” vraagt hij aan zijn moeder. „Ik had zoiets van, jij krijgt geen Leica, zelfs niet met kerstmis!” vertelt ze lachend in de zaal van de Netflix bijeenkomst.

Leica is een luxe Duits merk van hoogwaardige optische apparatuur. Desalniettemin bedankt Meghan haar vriend Misan dat hij haar zoon heeft geïnspireerd.

Tags

ARCHIEMEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck