Prins Bernhard feliciteert jarige dochter Isabella

Door: DitjesDatjes
14-05-2020

Prins Bernhard heeft donderdag zijn oudste dochter Isabella ook op sociale media gefeliciteerd met haar achttiende verjaardag. Op Instagram ging de Engelstalige gelukwens vergezeld van twee foto’s van een stralende vader en dochter in een rijkelijk versierde woonkamer in Amsterdam. Isabella plaatste op haar eigen Instagram-account ook een verjaardagsfoto en kreeg tientallen felicitaties.

De op 14 mei 2002 geboren Isabella Lily Juliana van Vollenhoven is de oudste dochter van prins Bernhard en echtgenote prinses Annette en het tweede kleinkind van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven. Haar ouders vieren deze zomer hun porseleinen huwelijk. Op 6 juli 2000 huwden ze in Utrecht voor de wet en op 8 juli voor de kerk.

Isabella heeft zoals alle kleinkinderen van prinses Margriet geen titel en neemt niet deel aan koninklijke evenementen, met uitzondering van feesten of activiteiten in de eigen familiekring. Zo ondersteunde ze haar vader trouw bij het jaarlijkse sport- en inzamelingsevenement De Hollandse 100, waar geld werd opgehaald voor onderzoek naar lymfklierkanker.

 

BUZZR

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen