‘Prins Charles nog steeds woedend over interview Oprah’

Door: DitjesDatjes
02-05-2021

Hoewel de terugkeer van prins Harry naar het Verenigd Koninkrijk, vanwege de uitvaart van zijn opa prins Philip, voor een verzoening had moeten zorgen, lijkt het tegendeel waar te zijn. Volgens een bekende Britse koningshuis-deskundige is prins Charles nog altijd woest over het interview dat Harry en zijn vrouw Meghan in maart aan Oprah Winfrey gaven. Dit meldt Us Weekly.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Prins Charles heeft het Harry nog niet vergeven dat hij zijn familie zo publiekelijk onder de bus heeft gegooid. Wat Charles betreft is Harry nu echt te ver gegaan, dit had binnen de familie uitgesproken moeten worden maar niet wereldwijd op televisie,” aldus de bron.

Na afloop van de uitvaart van prins Philip werden de broers William en Harry samen gezien toen ze naar buiten liepen. De twee wandelden al pratend naar Windsor Castle, waar de familie na de dienst samenkwam. Veel kijkers hoopten op een verzoening tussen de twee broers, ‘omdat ze samen het zwaarste moment uit hun leven hebben gedeeld’, meent een fan. Hiermee wordt gedoeld op de dood van hun moeder Diana.

Maar hoewel William en Harry wellicht weer wat nader tot elkaar zijn gekomen, lijkt dat vooralsnog niet het geval met prins Charles. Hij zou het vooral zeer moeilijk hebben met uitspraken die Harry en Meghan hebben gedaan over het privéleven van de koninklijke familie.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD