Prins Edward brengt virtuele bezoeken aan hulporganisaties

Door: DitjesDatjes
24-07-2020

De graaf van Wessex, Edward, heeft deze week twee virtuele bezoeken gebracht aan hulporganisaties in Herefordshire. Op Twitter deelde het account van The Royal Family vrijdag screenshots van de ontmoeting.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Prins Edward, de derde zoon van koningin Elizabeth, bracht virtueel een bezoekje aan twee organisaties om te zien hoe zij tijdens de coronacrisis met de lockdown zijn omgegaan. Allereerst sprak hij met Hope Support, een organisatie die zich inzet om jongvolwassenen te helpen als een familielid is gediagnosticeerd met een levensbedreigende ziekte. Voor de lockdown organiseerde Hope Support uitjes en activiteiten zoals kamperen in het bos. Prins Edward kreeg te horen hoe de organisatie haar werk nu online moet doen.

Ook ging Edward virtueel langs bij Herefordshire Council. Hier leerde hij hoe de organisatie is omgegaan met de uitbraak van het coronavirus nadat er eerder dit jaar overstromingen in het gebied waren geweest. De graaf van Wessex ontmoette studenten van Weobly School en luisterde naar gedichten die zij over hun lockdown-ervaringen hadden geschreven.

 

BUZZR

 

 

Meer DenD