‘Prins George door pesterijen uit de spotlights’

Prins George
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De reactie van kleine prins George bij het EK ging viraal. Vele Britten smolten van de juichende prins, terwijl Italianen hem juist uitlachten. Maar daar blijft het niet bij: George wordt overladen met nare opmerkingen.

Uitgelachen door media

Samen met zijn vader William en moeder Kate was prins George naar Wembley gekomen om de finale van het EK te kijken. De jonge fan was ontzettend enthousiast, en liet de Britten smelten met zijn reactie.

Maar de kleine prins kon ook rekenen op kritiek. Toen zijn gezicht veranderde in teleurstelling, werd hij in de Italiaanse media uitgelachen. En helaas bleef het daar niet bij.

LEES OOK:

Italiaanse media lachen prins George uit

Pesterijen

George wordt ook nog eens gepest omdat hij in een pak verscheen. Op Twitter regent het reacties als: ,,Je ziet eruit als een lomperik!” En toen de teleurstelling op George zijn gezicht te lezen was na de overwinning van Italië, schreef iemand dat hij zijn neus maar in zijn pak moest gaan snuiten.

Volgens royaltywatcher en biograaf Robert Jobson vinden William en zijn vrouw Kate het heel erg dat hun zoontje zo wordt gepest, meldt ‘Het Laatste Nieuws’. ,,Hij kreeg erg gemene reacties over zijn pak, en omdat hij teleurgesteld was na het verlies. Persoonlijk vond ik dat ook grof, het is een kind van 7”, aldus Robert Jobson.

Niet meer in openbaar

Omdat het pesten nog steeds doorgaat, hebben William en Kate besloten hem voorlopig uit de spotlights te houden. ,,Dat betekent dat we hem de komende tijd veel minder of zelfs niet in het openbaar zullen zien. Ze doen er alles aan om hun kinderen te beschermen en zijn zich erg bewust van die druk van buitenaf.”

Tags

KATE MIDDLETONPRINS GEORGEPRINS WILLIAMROYALSVOETBAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck