‘Prins Harry blind voor divagedrag Meghan’

Door: Sinem Toprak
14-11-2018

De afgelopen tijd krijgt Meghan Markle steeds meer kritiek op haar gedrag, maar prins Harry lijkt haar ongeduldige kant niet zien.

Tekst gaat verder onder advertentie

De afgelopen week zou Meghan vast een paar keer flink geslikt moeten hebben toen ze de kranten las. Daarin is ze namelijk al meerdere keren omschreven als een Hollywooddiva met een gat in haar hand.

Harry veranderd

In een korte tijd hebben drie personeelsleden van de prins ontslag genomen, terwijl ze al jarenlang voor Harry werkten. Dit zou niet alleen door het gedrag van Meghan komen, maar ook door Harry. Hij zou namelijk sinds zijn huwelijk erg veranderd zijn. Zo vertelt een insider dat Harry normaal gesproken erg relaxed was als er iets misging, maar nu springt hij uit zijn vel. Alles moet gaan zoals Meghan het wil en als dat niet zo gaat dan komt Harry verhaal halen. Ook de rechterhand van Harry trekt het niet meer. Na vijftien jaar gewerkt te hebben voor Harry neemt hij ontslag.

Ongeduldige kant

Koningin Elizabeth heeft het divagedrag van Meghan ook al een keer meegemaakt. Zij zou Meghan zelfs een keer op haar plek hebben gezet. Meghan toonde vaker haar ongeduldige kant als het personeel volgens haar niet snel genoeg aan haar wensen voldeed. De personeelsleden en ook Elizabeth zien het gedrag van Meghan, maar prins Harry zou echter blind zijn voor het divagedrag van zijn vrouw.

Het lijkt erop dat Harry voorlopig nog op de wolkjes zit, want ze verwachten in de lente hun eerste kindje.

 

Meer DenD