Prins Harry ‘de gijzelaar’ van Meghan volgens medewerkers paleis

Harry en Meghan
Door: Ditjes en Datjes
07-03-2021

Prins Harry werd ‘de gijzelaar’ genoemd door medewerkers van het paleis, omdat Meghan hem compleet onder de duim heeft. Dat melden insiders van The Telegraph. Zo zou de prins in de aanloop naar hun huwelijk woest zijn geworden omdat zijn aanstaande echtgenote niet de tiara mocht dragen die zij wenste op hun bruiloft.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Een van de persoonlijke assistentes van koningin Elizabeth, genaamd Angela Kelly, zou Harry hebben verteld dat de tiara ‘onbetaalbaar’ was die Meghan graag wilde hebben. En zou niet op tijd geleverd kunnen worden. ,,Harry werd vervolgens woest en schreeuwde: ‘wat Meghan wil, krijgt ze ook!”’ vertelde een bron. ,,Het mag geen verrassing zijn dat dat niet zo goed viel.”

Drama queen

Er wordt beweerd dat Meghan bij het uitzoeken van de kroonjuwelen eerste keus kreeg, maar nog steeds niet gelukkig zou zijn met haar keuze en kwam ondankbaar over. „Ze zocht continu naar redenen om te zeggen dat ze zich bestolen voelde. Ook wilde ze vanaf het allereerste begin al voor drama zorgen” aldus de bron.

Meer DenD