‘Prins Harry door heimwee terug naar Engeland’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Prins Harry heeft zijn hele leven in Engeland gewoond. Hoewel hij een tijd bij het leger heeft gezeten en zelfs is uitgezonden naar Afghanistan, keerde hij altijd veilig terug in het koninklijke onderkomen van zijn familie in Londen. Britse media melden dat Harry nu hij in Amerika woont, veel heimwee heeft. 

Terug naar Engeland

Het regenachtige Groot-Brittannië is natuurlijk heel anders dan het warme Los Angeles waar Harry nu samen met zijn echtgenote Meghan woont. De Amerikaanse cultuur is anders dan de Britse, de prins heeft geen familie meer om zich heen en Harry heeft al zijn vrienden achtergelaten. Een flinke verandering dus, en niet zo gek dat hij volgens Britse media last zou hebben van heimwee. Volgens Life &Style is het koppel daarom van plan om deze zomer voor het eerst sinds hun verhuizing terug te keren naar Engeland. In juli en augustus blijven ze naar verluidt vier tot zes weken in Groot-Brittannië.

Protesten

Niet alleen de grote verschillen tussen Engeland en Amerika zouden voor heimwee zorgen. Ook de recente ontwikkelingen en rellen rondom ‘Black Lives Matter’ zouden volgens een bron meespelen. ,,Vlakbij de woning van Harry en Meghan werd er vuurwerk afgestoken, waren er explosies en werd er gevochten.” Het koppel wilde juist een rustiger omgeving voor hun zoontje Archie om op te groeien, maar sinds kort is duidelijk dat ze ook in Los Angeles de drukte niet kunnen ontlopen. ,,Het is snel een nachtmerrie geworden en geen enkele vader wil zijn kind daarin betrekken.”

Tags

AMERIKAENGELANDHEIMWEEMEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck