Prins Harry gespot in Amsterdam

Door: Ditjes en Datjes
03-09-2019

Prins Harry is dinsdag in Amsterdam voor een bliksembezoek. Om 09.15 uur arriveerde de hertog van Sussex bij de A’DAM Toren, in het noorden van de hoofdstad, om een splinternieuw project te lanceren.

Nieuw initiatief voor toerisme

Volgens Buckingham Palace werkt de prins al meer dan twee jaar aan het initiatief om toeristische bestemmingen beter te beschermen. Tijdens zijn bijenkomst in onze hoofdstad Amsterdam zal Harry later in de ochtend een speech houden waar hij zijn project beter zal toelichten. Dit initiatief creëert hij niet in zijn eentje. De hertog van Sussex werkt samen met onder meer Booking.com, CTrip, SkyScanner, TripAdvisor en Visa.

Voor de tweede keer in Nederland dit jaar

Dit is al de tweede keer in vier maanden tijd dat de prins ons land bezoekt. Afgelopen mei bezocht Harry, vlak nadat zijn zoontje Archie was geboren, de Hollandse Den Haag voor de lancering van de Invictus Games, een internationaal paralympisch multisportevenement voor militairen en veteranen. Dit evenement zal volgend jaar plaatsvinden in Amsterdam. Ook dit was een spoedbezoek, aangezien zoon Archie destijds pas drie dagen uit was.

Meer DenD