Prins Harry in verlegenheid: stripteasedanseres klapt uit de school

Stripteasedanseres klapt uit de school over wilde nacht met Harry
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Terwijl prins Harry momenteel een gezinsleven leidt duikt zijn verleden weer op. Een stripteasedanseres is uit de school geklapt over een wilde avond met Harry, iets wat hem behoorlijk in verlegenheid heeft gebracht.

Carrie Reichert, een voormalige stripper, beweert dat Harry haar zijn broek gaf tijdens een wilde nacht in Las Vegas. Nu, tien jaar later, verkoopt ze het kledingstuk.

Wilde nacht in Las Vegas

Harry leidt momenteel een gezinsleven met Meghan en hun twee kinderen Archie en Lilibet, maar tien jaar geleden zag zijn leven er heel anders uit. Harry was losbandig en feestte erop los, iets waar Carrie hem maar al te graag aan wil herinneren.

In augustus 2012 was Harry in het Wynn hotel in Las Vegas, waar hij Carrie tegen het lijf liep. Het was een behoorlijk wild feestje en Harry deed volgens Carrie zijn broek uit. De broek gaf hij aan haar en Carrie heeft het altijd bewaard. Nu heeft ze besloten het kledingstuk te verkopen.

‘Harry is zo saai geworden’

,,Harry is zo saai geworden, het is zo jammer”, vertelt ze in gesprek met The Mirror. ,,Toen hij aan het feesten was in Vegas, hield iedereen van hem en zijn feeststemming. Die broek is tenminste een overblijfsel van zijn oude persoonlijkheid… toen Harry de leuke prins was.”

Naast de broek, veilt Carrie ook de jurk en het badpak dat ze destijds droeg. Ze vermoedt dat het zo’n 800.000 pond gaat opleveren.

Tags

HARRY EN MEGHANLAS VEGASMEGHAN MARKLEONTHULDPRINS HARRYSTRIPPER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck