‘Prins Harry klaar voor verzoening, Meghan niet’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Prins Harry (39) lijkt klaar te zijn om de strijdbijl te begraven. Hij zou de ruzie met zijn familie graag willen oplossen. Zijn vrouw Meghan Markle (42) daarentegen, schijnt hier niet helemaal in mee te gaan volgens royaltykenner Omid Scobie. Dit schrijft hij in zijn nieuwe boek ‘Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy’s Fight for Survival’…

Terwijl prins Harry eerder eiste om verontschuldigingen van zijn familie, vindt hij het nu niet meer nodig. ,,Ik ben klaar om te vergeten. Een verontschuldiging of uitleg krijgen? Op dit moment kan het me niet schelen”. Zo citeert Scobie de hertog van Sussex in het boek. Ook wordt er geschreven dat Meghan niet per sé zit te wachten om weer terug te keren in ‘de soap’ van het koninklijke leven.

Contact

Dit nieuws wordt bekend gemaakt vlak nadat er werd onthuld dat Harry langzaam weer contact zoekt met zijn vader, koning Charles. Eerder deze maand spraken de twee elkaar telefonisch vanwege Charles zijn 75e verjaardag. De koning mocht zijn kleinkinderen prins Archie en prinses Lilibet zien via een video waarbij de twee een liedje zingen voor hun opa.

Scobie onthult meer in het boek. Ook dat prins Edward, Charles zijn broer, de enige was die zich zorgen maakten om Harry en Meghan hun welzijn. Hij claimt dat prinses Anne de koning ervan heeft overtuigd dat de twee uit hun Britse stulpje moesten vertrekken. Volgens Scobie kan prins William ook “niet wachten” tot de troon van hem is.

Tags

MEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck