Prins Harry & Meghan Markle verhuizen naar New York?

Harry Meghan verhuizen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Prins Harry en Meghan Markle zouden ‘op zoek zijn naar een penthouse’ in Manhattan om het woon-werkverkeer van New York City te vergemakkelijken. Dit laat OK! Magazine USA weten.

Prins Harry en Meghan staan ​​te popelen om hun Hollywood-imperium van de grond te krijgen. Het echtpaar uit Montecito, Californië, dat afgelopen september een deal van 25 miljoen dollar met Netflix heeft getekend om documentaires, films en kinderprogramma’s te maken, “verwacht vaak naar Manhattan te reizen” voor hun productiebedrijf. Dus nu zijn ze op zoek naar een penthouse zodat ze een comfortabele thuisfront hebben als ze aan de oostkust zijn, vertelt de bron.

Uitstel

Terwijl Harry (36) en Meghan (39) – samen met zoon Archie van 23 maanden, deze zomer een dochtertje verwachten – zijn begonnen met contact leggen met makelaars. ,,Elk persoonlijk bezoek aan New York City zou waarschijnlijk moeten wachten tot nadat hun dochter is geboren”, laat de bron weten. ,,Toch willen ze het nieuws snel verspreiden, en als alles goed gaat, hebben ze tegen het einde van het jaar hun tweede huis.”

Meghan hield haar memorabele babyshower in 2019 in New York. ,,Ze houdt van de cultuur en energie in de stad”, deelt de bron.

Scheiding?

Hoewel ouderschapstaken het paar ongetwijfeld bezig zullen houden, zullen de twee gefocust blijven op hun verschillende projecten. Alleen daarvoor hoef je niet helemaal naar New York te reizen, laat staan ​​een duur pand te kopen, volgens de bron. Twee eigendommen in de VS zou wel logisch zijn voor een paar dat op het punt staat te scheiden…

Tags

ARCHIEMEGHAN MARKLENEW YORK CITYORANJE BOVENPRINS HARRYROYAL FAMILYVERHUIZEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck