Prins Harry ontslaat al zijn personeel!

Harry en Meghan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Alle vijftien personeelsleden van prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle zijn ontslagen. Nu het koppel naar Noord-Amerika verhuist zijn ze niet meer nodig en moeten de meesten op zoek naar een nieuwe baan.

‘Erg loyaal’

Een aantal stafleden hebben geluk: zij worden herplaatst en gaan voor een ander lid van het koninklijk huis werken. Helaas moeten anderen zoeken naar ander werk. Dat meldt Dailymail. Eerder ontsloeg het stel al een aantal personeelsleden die werken in hun woning, waaronder een conciërge en een huishoudster. Maar nu staan ook rest van hun staf op straat. Zij werkten in het kantoor van prins Harry, als onder meer adviseur en persoonlijk secretaresse. Een paar van de vijftien werknemers waren pas een paar maanden in dienst.

,,Het team is erg loyaal en begrijpt en respecteert de keuze van Harry en Meghan”, zegt een bron tegen de Britse krant. ,,Ze zijn erg hecht en steunen elkaar. ,,Momenteel zijn ze nog druk bezig om de prins voor te bereiden op zijn toekomst.”

Canadezen niet blij

Begin dit jaar maakten Harry en Meghan hun wens bekend. Ze willen naar Canada verhuizen, afstand doen van hun officiële taken in Engeland en tevens financieel onafhankelijk worden. De Koningin heeft, na meerdere overleggen met haar zoon Charles en kleinzoon William, besloten Harry te steunen.
Canada is daarentegen niet zo blij met de komst van het koninklijke paar. Hun beveiliging zal miljoenen gaan kosten en dat wordt betaald door alle Canadezen die belasting betalen.

 

Tags

belastingBuckingham PalaceCanadaCottagemeghan marklepersoneelPrins Harryverhuizing

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie