Prins Harry verward met kerstboomverkoper

Door: Lola van Leeuwen
06-12-2020

Henry Charles Albert David, oftewel Harry, is waarschijnlijk de meest beruchte prins ter wereld. Toch gebeurt het dat de Hertog van Sussex wordt aangezien voor iemand anders… Als een kerstboomverkoper!

Misverstand

De Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle brengen al vroeg de kerstsferen in huis. Afgelopen week zoekt het stel alvast een kerstboom uit in Montecito, Californië. Vlakbij hun woonplaats Santa Barbara. De tortelduifjes hoopten onopvallend te shoppen voor een nieuwe boom. Toch werd Harry aangesproken. De prins werd verward met een van de verkopers.

Anticlimax

Een klein jongetje vroeg de royal om hulp en een werknemer moest en zou dit hilarische misverstand delen met de wereld. De verkoper plaatst het op Twitter en schrijft: ,,Meghan en prins Harry kwamen vandaag naar mijn werk en we hebben hen een kerstboom verkocht. Het was een anticlimax, maar een heel, heel interessante ervaring.”

Onopgemerkt

Als het jongetje prins Harry niet had aangesproken zou het koppel volgens de medewerker onopgemerkt gebleven zijn. ,,Ze lijken echt heel vriendelijke mensen”, vertelt de verkoper.

Meer DenD