Prins Harry was al verliefd zonder Meghan ooit ontmoet te hebben

Door: Tanja Brouwer
30-10-2017

Prins Harry was al verliefd op Meghan zonder haar ooit ontmoet te hebben. Volgens Britse royaltykenner Katie Nicholl vond hij haar al leuk toen hij haar voor de eerste keer op televisie zag.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

In de Duitse krant Bild zegt Nicholl het volgende: „Hij zag haar voor de eerste keer in Suits en was meteen smoorverliefd. Zij is zijn droomvrouw. Een vriendin van de prins heeft dat weer aan Meghan verteld.”

Feestje

Ook laat ze zich uit over de eerste ontmoeting tussen de twee. Ze troffen elkaar voor het eerst bij een feestje van een gezamenlijke vriend. Ze zouden met z’n achten zijn geweest. „De twee klikten meteen geweldig met elkaar. Zij was vrolijk, slim en zelfbewust en absoluut niet onder de indruk van zijn titel”, vertelt Nicholl. “Hij vond haar ongelooflijk lief en ze hebben onder het genot van één of twee flessen rosé lang met elkaar gepraat. Harry heeft haar daarna meteen een sms gestuurd, wanneer hij haar nogmaals kon zien.”

Daarna hebben de twee elkaar vaak in het geheim ontmoet. Dat is knap, want Nicholl had niet verwacht dat hun relatie zo lang onder de radar kon blijven. Dat komt mede omdat Meghan het volgens Nicholl enkel tegen haar ouders en twee beste vrienden had verteld. Verder wist niemand in haar omgeving dat ze aan het daten was met de prins.

Nicholl verwacht dat een verloving tussen de twee nog even uitblijft, en pas begin volgend jaar wordt aangekondigd. Een huwelijk vindt volgens haar pas plaatst nadat Kate is bevallen.

Meer DenD