Prins Mabel staat open voor nieuwe liefde

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Prinses Mabel staat open voor een nieuwe liefde. Dat vertelt de weduwe in de nieuwe LINDA. Het is vijf jaar geleden dat prins Friso overleed bij een ski-ongeluk, en ondanks dat ze hem de ‘liefde van haar leven’ noemt, denkt ze wel aan een nieuwe man.

Hertrouwen

Voor zijn dood hebben Mabel en Friso gepraat over de dood. ,,„Friso en ik hebben allebei onze vaders verloren. (…) Dus we hebben welzeker over de dood gesproken. En ook dat we hoopten dat, mocht er ooit iets met één van ons gebeuren, de ander weer geluk zou vinden”, vertelt de moeder van twee aan LINDA. Zelf heeft Mabel gezien dat je na de dood van je partner nieuw liefdesgeluk kan vinden. Haar moeder hertrouwde namelijk na de dood van haar vader.

Bijzondere woorden

Mabel haalt veel troost en steun uit haar kinderen, familie en schoonfamilie, maar ook uit haar werk. Vlak voordat Friso overleed, sprak hij bijzondere woorden uit naar Mabel. De Prinses was een week voor hun ski-vakantie in Lech nar India gegaan, om meer te leren over kindhuwelijken. Toen ze terugkwam en ze met haar schoonfamilie op ski-vakantie ging praatte ze honderduit over haar ervaringen. ,,Ik schaamde me na afloop een beetje omdat ik 45 minuten onafgebroken aan het woord was over mijn werk. Maar Friso zei: ‘Je doet echt iets belangrijks, daarmee mag je niet stoppen.’ Jeetjemina. Dat werden achteraf gezien natuurlijk heel beladen woorden. Friso gaf me daar, die avond, dat steuntje in de rug: durf het groots aan te pakken.”

Tags

MABELMANNIEUWE LIEFDEOVERLEDENPRINS FRISORELATIETROUWEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie