Prins William sexiest bald man

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Prins William is gekroond tot meest sexy kale man van het jaar. Hij stoot daarmee Vin Diesel van de troon.

Prins William heeft de titel gekregen na een studie gebaseerd op zoekverkeer en fysieke kenmerken. Andere mannen op de lijst zijn onder andere Vin Diesel, Jeff Bezos, Jason Statham en Dwayne Johnson.

Working Royal

Prins William scoort niet alleen als meest sexy kale man, maar ook in zijn werk als Royal. Hij en zijn vrouw Catherine zijn stukken populairder bij de Britten dan zijn vader koning Charles. William is niet vies van werken en bewijst zich nu al als een echte working Royal. De prins probeert heel benaderbaar te zijn en zet zich in voor maatschappelijke problemen die hij belangrijk vindt, zoals het klimaat en dakloosheid.

Harry

In tegenstelling tot zijn broer, heeft Harry zich teruggetrokken uit het Britse koningshuis. Hij en zijn vrouw Meghan Markle deden afstand van de koninklijke titels. Koningin Elizabeth II bracht destijds zelf een statement hierover naar buiten: ,,Na vele maanden van gesprekken en meer recente discussies, ben ik blij dat we samen een constructieve en ondersteunende oplossing hebben gevonden voor mijn kleinzoon en zijn gezin’. Harry, Meghan en Archie zullen altijd zeer geliefde leden van mijn familie zijn. Ik erken de uitdagingen die ze hebben ervaren als gevolg van het intensief volgen van hen door de media in de afgelopen twee jaar en steun hun wens voor een onafhankelijker leven.”

Tags

PRINS WILLIAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck