‘Prins William wordt het slechtst neergezet in Harry’s boek’

Prins William
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel de hele koninklijke familie vreest voor het boek van Harry, loopt prins William het meest gevaar. ,,Hij zal er sowieso het slechtst uitkomen.”

Invloed op toekomst William

Prins Harry maakte vorige week al bekend dat hij eind 2022 zijn eerste biografie uitbrengt. Een mogelijke nachtmerrie voor de hele koninklijke familie, maar vooral voor prins William. ,,Prins William zal waarschijnlijk het grootste slachtoffer worden”, aldus royalty-auteur Ingrid Seward tegen Express.

En dat heeft alles te maken met de vete die aan de gang is tussen de twee broers. Als Harry ongepaste dingen zegt, heeft dat volgens Seward invloed op de toekomst van William. ,,Voor Harry heeft het geen gevolgen meer, hij is eruit gestapt en het is niet meer zijn toekomst. Maar William moet de gevolgen dragen als het koningshuis in opspraak komt”, aldus de auteur. ,,Hij is nog altijd de toekomstige koning van het land. Het maakt niet uit over wie er iets gezegd wordt: William zal er last mee krijgen.”

Ook pijnlijk voor Charles

Seward duidt dan met name op prins Charles. Ook hij vreest voor de autobiografie. ,,Voor hem is het heel pijnlijk. In eerdere interviews noemde Harry hem al een slechte vader. Er werd gesproken van verwaarlozing en dat kwam hard aan.”

Eerder meldde een bron aan Page Six dat het boek niet bedoeld is om zijn familie neer te halen. ,,Hij is er niet op uit om zijn broer prins William of zijn vader prins Charles te kwetsen. Hij wil simpelweg laten weten hoe hij dingen beleefd heeft en eventuele misverstanden wegnemen door zijn kant van het verhaal te vertellen”, aldus de bron aan Page Six.

Maar Seward is er sterk van overtuigd dat Harry wél ‘ongepaste’ dingen over de royals zal aanhalen in zijn biografie…

Tags

BRITSE ROYALSHARRY EN WILLIAMPRINS HARRYPRINS WILLIAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck