Prinses Alexia schittert in musical

Door: Hans Jacobs
11-04-2019

Het is geen geheim dat prinses Alexia gevoel heeft voor muziek. Naast mooi zingen en weet de prinses ook hoe ze met de gitaar om moet gaan. En nu blijkt ze ook een rol te pakken te hebben in de musical Mamma Mia!

Natuurlijk stond prinses Alexia niet met naast Antje Monteiro op een podium. Ze speelt namelijk in de versie die speciaal door haar school het Sorghvliet College in Den Haag is geproduceerd,  meldt 6 Inside. In de musical heeft ze de rol van een van de vriendinnen van Sophie, het meisje dat op zoek is naar haar echte vader.

Toch zat er wel een professioneel tintje aan het verhaal: de musical werd niet in de schoolaula opgevoerd maar in een echt theater: Theater De Nieuwe Regentes in Den Haag.

Speciale gasten

Voor prinses Alexia waren haar ouders die aanwezig waren bij de eerste uitvoering geen speciale gasten, voor de overige kinderen in haar klas wel. Ook haar zussen, prinsessen Amalia en Ariane zaten in het publiek. Dat zal de nodige spanning met zich mee hebben gedragen.

Op de tweede avond dat de musical te zien was kwam oma Maria del Carmen Cerruti, moeder van Máxima, langs om de musical en haar kleindochter te bezichtigen.

Meer DenD