Prinses Anne assisteerde moeder Elizabeth bij eerste Zoom-call

Door: DitjesDatjes
29-07-2020

Tijdens haar eerste gesprek via Zoom vorige maand werd de Britse koningin Elizabeth geassisteerd door haar dochter Anne. De prinses leerde haar moeder over het internetfenomeen, zo is te zien in een sneakpreview van de woensdag te verschijnen ITV-documentaire over Anne.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het eerste Zoom-gesprek van de Queen was met Anne en vier zorgmedewerkers die tijdens de coronacrisis voor hun familie hebben gezorgd. Elizabeth wordt als laatste aan het gesprek toegevoegd.

“Goedemorgen daar in Windsor”, begint Anne als haar moeder op beeld verschijnt. “Als het goed is zie je nu zes mensen op je scherm.” De Queen is er echter nog niet helemaal van overtuigd. “Ik zie er in ieder geval vier”, zegt ze. “Nou mij heb je niet nodig, je weet hoe ik eruit zie”, reageert Anne gevat.

De clip, die door ITV-journalist Chris Ship op Twitter werd gedeeld, kan rekenen op veel enthousiaste reacties van kijkers. De hele documentaire Anne: The Princess Royal at 70 wordt woensdag ter ere van Anne’s 70e verjaardag uitgezonden.

 

BUZZR

 

 

Meer DenD