Prinses Ariane viert 15e verjaardag

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Prinses Ariane is zondag vijftien jaar geworden. De jongste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima kan haar verjaardag eindelijk weer ‘normaal’ vieren. Net als de rest van Nederland vierde ze haar verjaardag de afgelopen twee jaar vanwege de coronamaatregelen sober.

Hoe zij haar verjaardag dit jaar inricht, is niet bekend. “Als het dit jaar mooi weer is, kan ze er wellicht wel even op uit”, vertelde Máxima vorig jaar vlak voor de verjaardag van Ariane aan Shownieuws. “De optie was om buiten te zijn, maar als het zo slecht weer is… dan weet ik niet wat er gaat gebeuren. We kijken donderdag wat de weervoorspellingen zijn. Anders wordt het helaas een digitale viering.”

Ariane werd op 10 april 2007 geboren in Den Haag. Ze gaat naar school op het Christelijk Gymnasium Sorghvliet en in haar vrije tijd houdt ze van paardrijden, hockey, tekenen, gitaar spelen en jazzballet.

Ook prins Floris is zondag jarig. De vierde en jongste zoon van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven is zondag 47 jaar geworden. De prins klust bij als dj en staat met Koningsdag op het festival Kingsland. Maar eerst gaat hij op Koningsdag met de familie naar Maastricht, waar de koninklijke familie dit jaar de verjaardag van Willem-Alexander viert.

 

BUZZR

 

 

Tags

ARIANEKONINGSHUISMAXIMAPRINSES ARIANEWILLEM-ALEXANDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck