Prinses Beatrice mag met oma meerijden

Door: DitjesDatjes
12-08-2018

BALMORAL – Prinses Beatrice mocht zondag, vier dagen na haar dertigste verjaardag, met oma koningin Elizabeth meerijden naar de kerk van Crathie bij kasteel Balmoral in Schotland. Beatrice zat met de Queen op de achterbank, terwijl haar vader prins Andrew voorin naast de chauffeur zat.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De koningin heeft eerder deze week officieel haar intrek genomen in het kasteel dat in het midden van de negentiende eeuw in bezit van de koninklijke familie kwam. Elizabeth brengt er elk jaar de zomermaanden door en tegenwoordig komen haar kinderen en kleinkinderen om beurten logeren.

Behalve Andrew en zijn dochter Beatrice verblijven prins Edward en zijn gezin deze dagen ook op Balmoral. Zij reden zondag zelf naar de kerkdienst. In de komende weken worden ook William en Catherine met hun kroost verwacht, terwijl Meghan aan de zijde van Harry haar debuut zal maken op het unieke vakantieadres van de Windsors.

Waarschijnlijk ontsnapt ze aan de familietraditie dat prins Philip iedereen meeneemt voor een barbecue. De inmiddels al 97-jarige echtgenoot van de Queen is volgens de Britse media niet in Schotland maar herstelt van een recente heupoperatie in een huisje op het landgoed Sandringham, waar hij na zijn pensionering vorig jaar veel tijd doorbrengt.

 

BUZZR

 

 

Meer DenD