Prinses Catherine woont eerste koninklijk event bij

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Het gaat de goede kant op met Kate. De prinses van Wales zegt dat ze goede vooruitgang boekt na haar kankerdiagnose en zal vanmiddag haar opwachting maken bij Trooping the Colour.

Het gaat haar eerste publieke optreden zijn van dit jaar na de diagnose en haar buikoperatie in januari. Maar ,,I am not out of the woods yet”, zegt Kate in een persoonlijk bericht. Haar behandeling is nog niet voorbij en zal nog zeker een paar maanden duren. Ze brengt haar boodschap voorzichtig: ,,Zoals iedereen die chemotherapie ondergaat weet, zijn er goede en slechte dagen. Op die slechte dagen voel je je zwak en moe en moet je je lichaam laten rusten. Maar op de goede dagen, als je je sterker voelt, wil je het beste uit je goede gevoel halen. Ik leer geduldig te zijn, vooral als ik onzeker ben. Neem elke dag zoals die komt, luisster naar mijn lichaam en sta mezelf toe de broodnodige tijd te nemen om te genezen.”

Foto

De belangrijkste gezondheidsupdate van Prinses Catherine – door haarzelf gegeven – komt met een nieuwe foto. 

@ Matt Porteous

Dankbaar

In haar bericht haalt de prinsen van Wales de gigantische publieke steun aan, overweldigd was ze. ,,Het heeft echt een wereld van verschil gemaaakt voor William en mij en het heeft ons allebei door de moeilijkere tijden geholpen.”

Trooping the Colour

Het evenement is een verjaardagsparade voor koning Charles. Kate zal met haar kinderen aanwezig zijn in de koetsparade en maakt ze deel uit van de familiegroep die zwaait vanaf het balkon van Buckingham Palace.

Tags

KATE MIDDLETONPRINSES CATHERINE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck