Prinses Charlène plotseling verdwenen van Instagram

Charlene weg van Insta
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prinses Charlène is plotseling verdwenen van Instagram. Het zorgt voor een hoop vragen: waarom heeft Charlène haar account verwijderd?

Prins Albert en prinses Charlène zijn net terug van een vakantie met hun tweeling Gabriella en Jacques. Ze voeren met een luxe jacht voor de kust van Corsica. En waar Charlène normaalgesproken iets van zich laat horen op Instagram, blijft het doodstil op haar social media. Nu blijkt dat haar Instagram account is verwijderd.

Wordt het Charlène te veel?

In het Vorstendom Monaco is het allesbehalve rustig. Het wordt al weken geteisterd door beschuldigingen van corruptie en ook de scheidingsgeruchten rakelen weer op. Nicole Coste, de moeder van Alberts onwettige zoon Alexandre, werd onlangs uitgenodigd op het Rode Kruisbal. En of dat allemaal nog niet genoeg is voor Charlène, haalde ze deze week opnieuw de krantenkoppen vanwege de vakantie op een luxe jacht. Het jacht waar Albert en Charlène mee voeren is namelijk eigendom van de louche oligarch Bulat Utemuratov.

Is het allemaal te veel geworden voor Charlène? Duitse media vermoeden van wel. Bunte stelt dat Charlène vermoedelijk om die reden haar Instagram verwijderd heeft. Haar persoonlijke account, HSH Princess Charlène, is sinds kort onvindbaar. Het account van haar stichting is nog wel live.

Geruchten

Onlangs gingen er nog geruchten rond dat het opnieuw niet goed gaat met Charlène. Nadat ze vorig jaar in een gespecialiseerde kliniek in Zwitserland werd behandeld, was er in het paleis alle vertrouwen dat ze volledig zou herstellen. Prins Albert zei dat het weer goed gaat met zijn vrouw, maar niet veel later werd er gesproken van een terugval. Zo was Charlène niet aanwezig bij de 100ste verjaardag van prins Rainier van Monaco, een evenement dat al bijna anderhalf jaar gepland stond.

Tags

PRINSES CHARLÈNE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck