Prinses Charlene positief getest op corona

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Prinses Charlene (44) van Monaco kampt een langere tijd met haar mentale en lichamelijke gezondheid. Nu is ze positief getest op corona. Dit laat het paleis weten aan het Amerikaanse magazine ‘People’…

Charlene moet een aantal dagen in quarantaine wat ‘in overeenstemming is met de geldende gezondheidsregels’, staat vermeldt in het statement. Er is ‘geen reden tot bezorgdheid’ volgens het paleis en zou alles goed gaan met de prinses. Vorige week werd Charlene nog in gespot in het openbaar tijdens de Grand Prix van Monaco.

Onduidelijk

Of haar man, prins Albert, het coronavirus heeft is nog onduidelijk. Albert is al twee keer eerder positief getest geweest: in maart 2020 en afgelopen april. Toen was het zijn beurt om in quarantaine te gaan.

Afgelopen maart keerde de royal terug naar Monaco nadat ze vorig jaar een , neus-, keel- en oorinfectie opliep in Zuid-Afrika en daardoor voor een lange tijd niet naar huis mocht vliegen. Eenmaal onder het mes geweest te zijn mocht Charlene weer naar huis. Toch bleek ze mentaal en fysiek oververmoeid en verbleef ook nog eens tijdelijk in een Zwitserse kliniek voor 95.000 euro per week.

Vanwege haar positieve test op corona, mag Charlene niet deelnemen aan de Riviera Water Bike Challenge, die deze zondag plaatsvindt.

Tags

CHARLENECORONACOVIDPRINSES CHARLOTTE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck