‘Prinses Diana keek reality-tv en at graag big macs’

Door: DitjesenDatjes
16-09-2019

Prins William en prins Harry zijn als kind net zoals (bijna) alle kinderen naar fastfoodrestaurants geweest. Dat vertelt de oude butler van prinses Diana. Dat deed de vrouw van prins Charles niet enkel voor haar kinderen, maar ook voor zichzelf. Ze zou namelijk dol zijn op hamburgers.

Hamburgers

Paul Burrel, de oude butler van prinses Diana, vertelt zelfs dat ze iedere zaterdag het liefst televisie terwijl ze een Big Mac at. Het programma dat opstond was meestal Blind Date, waarin mensen elkaar voor het eerst ontmoeten tijdens een afspraakje. De kok van Kensington Palace zou niet altijd blij zijn met de eetvoorkeuren van de prinses, want regelmatig zou ze de lunch cancelen op met de twee jongens naar een fastfoodrestaurant te gaan. Van het argument van de chef dat hij ook hamburgers kon bakken trok ze zich niets aan, want: ,,Ze willen ook de Happy Meal-speeltjes”, zou ze gezegd hebben.

Wat prinses Diana erg belangrijk vond is dat Harry en William een normale opvoeding kregen. Zo gingen ze naar pretparken, was het voornamelijk Diana en niet kindermeisjes die de twee jongens opvoedde en gingen ze dus ook regelmatig naar de McDonald’s.

 

Meer DenD