Prinses Eugenie bedankt voor felicitaties

Door: DitjesDatjes
05-11-2018

LONDEN – Prinses Eugenie en haar man Jack Brooksbank zijn dankbaar voor het overweldigende aantal felicitaties dat ze mochten ontvangen na hun huwelijk op 12 oktober. Ze hebben iedereen een bedankkaart teruggestuurd met daarop een foto van het bruidspaar en de bruidskinderen. Deze foto is gemaakt door de officiële huwelijksfotograaf Alex Bramall.

“We willen u vanuit het diepste van ons hart bedanken voor het zo speciaal maken van onze bruiloft en voor het feit dat u aan ons denkt terwijl wij aan ons leven als getrouwd stel beginnen”, staat er handgeschreven bij. “We zijn volledig overweldigd door blijdschap.”

Eugenie en Jack gaven elkaar vrijdag 12 oktober het jawoord in de kapel van St. George in Windsor Castle. Koningshuisfan Bradley Donovan-Baird stuurde ze een felicitatie en plaatste het bedankkaartje op Instagram. “Ik stuur sinds 2016 felicitaties naar Britse en Europese koningshuizen. Het is elke keer weer fantastisch als ik een antwoord terugkrijg. Ik ben de hofhouding die dit mogelijk maakt altijd erg dankbaar”, zegt Bradley op Instagram.

 

BUZZR

 

 

Meer DenD