Prinses Margarita beschuldigd van diefstal

Margarita beschuldigt van diefstal
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Voormalig VVD-kopstuk Geert Dales heeft zich gemengd in het Oranjeschandaal rondom prinses Margarita. Edwin de Roy van Zuydewijn, de ex-man van de prinses, heeft hem bewijs geleverd dat Margarita schuldig is aan diefstal. ,,De prinses heeft geld van Edwins moeder achterover gedrukt!”

Geert Dales heeft zich in de strijd tussen prinses Margarita en haar ex-man Edwin gemengd. Onlangs gaf Margarita een interview aan De Telegraaf over haar leven, waarin ook Edwin ter sprake kwam.

,,Hij moet gewoon gaan werken en niet steeds maar jammeren. Dat is zó zonde. Ik was ook ongelukkig, maar ben dat toch ook niet gebleven?”, zei Margarita. ,,Waarom zet hij zijn leven stop en blijft hij alleen maar in het verleden hangen?”

‘Bizarre publicatie’

Na de uitspraken van de prinses besloot Dales verhaal te halen bij Edwin, die woest op haar uitspraken reageerde. ,,Ik ken Edwin eigenlijk niet anders dan dat ik hem een paar keer heb ontmoet”, vertelt Dales in weekblad Story. ,,De aanleiding om contact met hem op te nemen was het interview dat een dagblad met Margarita had. Omdat ik het een bizarre publicatie vond.”

Toen Dales contact zocht brandde Edwin meteen los. ,,Hij heeft mij stukken laten zien die niet eerder in de publiciteit zijn geweest. Die hebben mij er echt van overtuigd, nog meer dan ik al was, dat hij het slachtoffer is geworden van inmiddels al twee decennia voortdurende machinaties. Daarvan ben ik écht overtuigd!”, stelt Dales.

Genoeg bewijs

Volgens het voormalig VVD-kopstuk is Edwin onrecht aangedaan. ,,Er was op een gegeven moment een periode van betrekkelijke rust, waarin Edwin ook kansen had op een keurig betaalde baan. Dan zie je telkens dat het te elfder uren misgaat.”

Volgens hem kwam dat niet vanwege salariseisen of omdat hij iets raars deed, maar volledig uit het niets. ,,Dat patroon komt steeds terug. Ik heb daar voorbeelden van gezien, gelezen en hij heeft me nog wat dingen verteld. Ik moet altijd eerst bewijzen zien voordat ik iets in het openbaar zeg, en die heb ik voldoende gekregen. Ik ben ervan overtuigd dat hij al die tijd is tegengewerkt.”

‘Gewoon gejat!’

Ook sprak Geert met Edwin over de lening die Margarita bij zijn moeder Wijnande zou hebben. Margarita zou 50.000 euro geleend hebben, maar het bedrag nooit hebben terugbetaald. ,,Een prinses, een lid van de koninklijke familie die zich schuldig maakt aan diefstal! DIEFSTAL! Ze heeft vijftigduizend euro achterover gedrukt: gewoon gejat!”, concludeert Geert.

Tags

BESCHULDIGDBESCHULDIGINGPRINSES MARGARITA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck