Prinses Margarita kreeg na scheiding geen steun van Oranjes

Geen steun van familie voor Margaritha
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prinses Margarita was van 2001 tot en met 2006 getrouwd met zakenman Edwin de Roy van Zuydewijn. Dit huwelijk blijkt ondragelijk: een slopende scheiding en slepende rechtszaak voor Margarita volgde. Toch kon Margarita niet rekenen op steun van de Oranjes.

Margarita kreeg in haar huwelijk naar eigen zeggen regelmatig de volle laag. ,,Ik was mezelf goed kwijtgeraakt in die relatie”, vertelt ze in LINDA. ,,Wat ik ook deed, het was nooit goed, leek het wel. En ik was afhankelijk. Ik was ontzettend bang wat er zou gebeuren als ik hem los zou laten. Dus dan ga je niet weg.”

Geen steun van de Oranjes

Na het stranden van het huwelijk sleepte Edwin Margarita voor de rechter en eiste duizenden euro’s aan maandelijkse partneralimentatie. Het was een slopende periode voor Margarita, en toch kon ze niet rekenen op steun van haar familie.

,,Ik heb natuurlijk zo veel mensen gekwetst doordat ik achter hem ben blijven staan”, aldus Margarita. Gelukkig is de band met haar familie inmiddels weer hersteld. ,,Er is een eerlijkere manier van praten ontstaan.”

‘Hij moet gewoon gaan werken’

Margarita liet eerder al weten niet meer in het verleden te willen leven; eigenlijk wilde ze het dan ook niet meer over haar ex hebben. Volgens haar probeert Edwin van alles om aan geld te komen, en haar het leven zuur te maken. ,,Hij moet gewoon gaan werken en niet steeds maar jammeren. Dat is zó zonde”, zei ze eerder in gesprek met De Telegraaf.

Tags

PRINSES MARGARITA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie