Privé video van verbitterde Donald Trump met bruid op de golfbaan

Trump golfbaan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Gedesillusioneerd keerde Donald Trump na een uurtje golfen op zijn eigen golfbaan in Sterling, in het noorden van Virginia, in het Witte Huis. Tijdens het partijtje golf werd Trump op de hoogte gesteld, tot groot afgrijzen van hemzelf, dat persbureau Associated Press en CNN zijn opponent Joe Biden hadden uitgeroepen tot winnaar van de verkiezingen.

Trumps gezicht stond op onweer toen hij terugkeerde in Washington, maar even daarvoor nam hij nog wel even tijd om met een bruid op de foto te gaan.

Zie hier de beelden die Brian Bartlett twitterde van de president, die ondanks zijn aanstaande verlies de reacties van de omstanders koesterde.

‘Dankjewel MENEER Trump’

Een passante was zo onder de indruk van Trump dat ze riep: ,,Ik kan geen adem meer halen’. Aan het eind van de video neemt een man alvast een voorschot op de nieuwe situatie na 20 januari 2020 als Donald Trump straks geen president meer is: ,,Dankjewel MENEER Trump”.

De beelden laten verder zien dat Trump op de green twee slagen nodig heeft om het golfballetje in de hole te krijgen. Ook daarvoor krijgt hij applaus van het gezelschap rondom de bruid.

Verbitterd

Terug in het Witte Huis met de feestvierende Biden-aanhangers op straat kon Trump zijn verbittering nog maar nauwelijks verbergen. In plaats van felicitaties gooide Trump nog eens olie op het vuur. Hij weigert zich neer te leggen bij zijn nederlaag en gaat het juridische gevecht aan. Tot dusver kreeg zijn advocatenteam nul op het rekest.

Trump kon zich niet bedwingen en gooide er later nog een tweet uit toen Kamala Harris en Joe Biden hun speeches hielden in de stad Wilmington, Delaware, de woonplaats van de 46e president van de Verenigde Staten.

Tags

CNNDONALD TRUMPJOE BIDENWITTE HUIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck