Probeert ex-minnares Marco een wit voetje te halen bij Leontine?

Leontine Borsato
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Op de Instagram-pagina van Leontine Ruiters duikt iets opmerkelijks op: Marco’s ex-vrouw wordt gevolgd door niemand minder dan… zijn ex-minnares Iris Hond. Hun affaire was een oorzaak van de breuk van Leontine en Marco. Probeert de ex-minnares schoon schip te maken met Leontine, of gooit ze hiermee olie op het vuur?

Slijmen

Iris lijkt haar geweten te willen zuiveren en probeert het goed te maken met Leontine door haar te volgen op Instagram. Immers is zij een oorzaak van de relatiebreuk. Leontine is nog niet klaar om de vrede te sluiten met de vrouw die haar huwelijk van 22 jaar om zeep hielp. Zij reageert niet op de verzoeningspoging van Iris en volgt haar niet terug op Instagram. Pijnlijk…

LEES OOK:

Leontine op vakantie met….onbekende man!

De affaire

Begin dit jaar kwam het nieuws naar buiten dat het droomhuwelijk van Leontine en Marco tot een einde kwam. Zij kondigde aan er een punt achter te zetten, kort nadat bekend werd dat Marco eerder een affaire had gehad met Iris Hond. Het vreemdgaan van Marco kwam eind 2019 aan het licht, toen leek het erop alsof Leontine en Marco het zouden redden samen. Echter kondigde het stel in februari 2020 hun scheiding aan: ,,Na een huwelijk van meer dan twintig jaar hebben we met pijn in onze harten besloten om uit elkaar te gaan. We zijn dankbaar voor de mooie jaren die ons samen zijn gegeven.”

Tags

AFFAIREINSTAGRAMIRIS HONDLEONTINE BORSATOLEONTINE EN MARCOMARCO BORSATOVREEMDGAAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck