Problemen stapelen zich op voor Dave Roelvink ‘Dreigt ex met rechtszaak over woning’

Dave heeft zich stevig in de nesten gewerkt
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het lijkt niet goed te gaan met Dave Roelvink. Volgens Yvonne Coldeweijer feest Dave erop los én maakt hij het leven van zijn ex Jazzlyn zuur. ,,Hij dreigt met een rechtszaak over háár woning.”

Dave Roelvink worstelde al langere tijd met een drank- en drugsverslaving en liet zich daarom vorig jaar opnemen in een afkickkliniek in Zuid-Afrika. Maar volgens Yvonne Coldeweijer is Dave inmiddels niet meer nuchter. ,,Sterker nog, volgens mijn spion is hij elke dag laveloos”, vertelt de juicekoningin in een filmpje op haar juicekanaal.

‘Dreigt met rechtszaak’

Ondertussen zou hij ook het leven zuur maken van zijn ex Jazzlyn, met wie hij zoontje Dean kreeg. ,,Dave denkt dus echt dat hij recht heeft op een een deel van het huis van Jazzlyn”, vervolgt Coldeweijer. ,,Het huis dat je altijd hebt gezien op zijn Instagram, dat is háár huis. Zij heeft dat gekocht.”

Coldeweijer beweert dat Dave denkt dat hij recht heeft op een deel van het huis omdat hij het een en ander verbouwd heeft. ,,Mijn spion zegt dat hij dus dreigt naar haar met een rechtszaak om dit voor elkaar te krijgen. Elke debiel weet denk ik wel dat dat echt nul kans van slagen heeft. Maar dat is in ieder geval wat heel zwaar op Jazz weegt.”

‘Dave is blut’

Volgens Coldeweijer is Dave hartstikke blut. Sinds hij gestopt is met draaien, komt er amper geld binnen. ,,Hij heeft geen rooie rotcent. De huur van zijn nieuwe appartement in de PC wordt betaald door pappie. Die woont natuurlijk drie deuren verder. En hij heeft vier, vijf maanden lang de rekeningen niet betaald van de huur van zijn showroom, wat ongeveer 4.500 euro per maand is.”

‘Dave heeft háár gedumpt’

Jazzlyn zit er helemaal doorheen. Coldeweijer meldde eerder al dat Jazzlyn erachter was gekomen dat Dave was vreemdgegaan en daarom een punt achter de relatie zette. Maar nu, maanden later, lijkt het verhaal anders in elkaar te zitten. ,,Zij is eigenlijk zo verliefd op hem geweest altijd, dat ze het erbij heeft gelaten. En twee tot drie weken later heeft hij haar gedumpt”, legt Yvonne uit. ,,Hij had als reden gegeven: ‘Ik vind dat jij een beetje lui bent en niet zoveel doet in het huis’. Terwijl de meid, volgens mijn spion, best wel aan het struggelen is over hoe ze moet werken en tegelijkertijd voor hun kleine zoontje moet zorgen en ook nog alles moet betalen.”

Tags

DAVE ROELVINK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck