Problemen stapelen zich op voor Olcay: ‘Deurwaarders, meer leningen en rechtszaken’

Meer problemen voor Olcay Gulsen
Door: Charlotte Wijnen
19-07-2022

Olcay Gulsen zou tot twee keer toe een bedrag van 50.000 euro hebben ontvangen toen haar bedrijf SuperTrash in financiële problemen zat. Dit bedrag leende Olcay van haar ex-schoonmoeder, maar heeft dit nooit terugbetaald. De problemen stapelen zich steeds verder op: ze zou opnieuw te maken hebben met deurwaarders en er zou nóg iemand dreigen met een rechtszaak tegen haar.

Olcay Gulsen lag behoorlijk onder vuur toen haar bedrijf SuperTrash vier jaar geleden officieel failliet werd verklaard. Haar modemerk liep al langer niet goed, maar door het nemen van verkeerde beslissingen zou ze het bedrijf naar de afgrond hebben gebracht. De onderneemster vroeg daarom geld aan de moeder van haar ex Frans Ghazi. In totaal kreeg ze 100.000 euro.

Terugbetalingsregeling

Volgens Bram Mous, de advocaat van de ex-schoonmoeder, zijn er mondeling afspraken gemaakt over een terugbetalingsregeling, maar heeft ze daar nog altijd niets van teruggezien. Olcay liet echter aan Yvonne Coldeweijer weten dat zij juist geld aan haar ex had geleend en dat ze het geld via zijn moeder terugbetaald heeft gekregen.

Toch sleepte haar ex-schoonmoeder haar voor de rechter om het geld terug te krijgen. Het geschil werd op 21 juni in Amsterdam behandeld en de rechter doet op 17 augustus uitspraak.

Meer problemen

Maar deze rechtszaak lijkt niet het enige probleem van Olcay te zijn. ,,Olcay schijnt opnieuw te maken te hebben met deurwaarders en heeft volgens een spion haar toenmalige P.A. erbij genaaid voor 10.000 euro”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram. ,,Ook is er nog iemand anders die dreigt met een rechtszaak tegen Olcay.”

Meer DenD