Problemen thuis bij Lil’ Kleine en Jaimie Vaes?

Jaimie Vaes
Door: Eva Steins
16-04-2021

Wat is er aan de hand met rapper Lil’ Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes? De opnames van de realityshow van Jaimie werden vandaag onverwachts stilgelegd vanwege onbekende redenen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Ook Luuk Ikink vindt het plotseling stilleggen van de opnames vaag. ,,We weten niet precies waarom, maar het heeft te maken met dat ze even een pauze willen, omdat er soms veel druk op komt”, laat hij weten bij RTL Boulevard.

‘Explosief’

Eerder verklaarde Vaes dat de relatie tussen haar en de rapper zijn ‘explosieve’ kanten kent. In de Youtube-serie Open Kaart lucht zij haar hart over de relatie met de rapper. ,,We zijn best wel vurig”, verklapt Jaimie. ,,Ondanks dat ik een heel ander karakter heb dan Jorik, kan ik ook best wel de strijd opzoeken. En hij ook, dus wij kunnen best wel explosief zijn met z’n tweeën.”

De ‘vriendin van’ ziet ook positieve kanten aan hun relatie. ,,Dat betekent dat de hoogtepunten explosief zijn, maar de dieptepunten ook”, vertelt Jaimie openhartig. ,,Nu we ouders zijn geworden is dat allemaal wat rustiger. We zijn aan elkaar gewaagd, laat ik het zo zeggen.”

Meer DenD