Grote problemen voor Art Rooijakkers: zóveel kost de scheiding hem

Art in de problemen door scheiding
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Art Rooijakkers en Andrea besloten vorig jaar na twintig jaar een punt achter de relatie te zetten. Nu blijkt dat er een hoog prijskaartje aan de scheiding hangt. Althans, voor Art. Hij moest Andrea namelijk 128.000 euro betalen. En dat terwijl hij ook op werkgebied een flinke tegenvaller heeft gekregen…

Art Rooijakkers heeft vorig jaar te maken gekregen met een groot privédrama. Al twee keer eerder zette hij een punt achter de relatie met Andrea, met wie hij in 2017 tweelingdochters Puk en Keesje kreeg.

128.000 euro en leningen

Maar hoewel het die keren wel goed afliep, bleek de breuk van vorig jaar definitief. En dat heeft hem een hoop gekost. Weekblad Story meldt dat Art het enorme bedrag van 128.359 euro heeft moeten betalen aan Andrea.

Ook neemt hij de hypothecaire lening over van hun woning in Amsterdam waar hij is blijven wonen. Die bedraagt maar liefst 579.408,75 euro. Hetzelfde geldt voor de recreatiewoning die hij en Andrea in 2018 kochten voor 160.500 euro.

Enorme tegenvaller op werkgebied

Maar dit is niet het enige financiële drama waar Art momenteel mee kampt. Ook op werkgebied heeft hij een flinke tegenvaller gekregen. Vorig jaar presenteerde hij het spraakmakende programma B&B Vol Liefde, maar vanwege zijn stemproblemen werd hij dit seizoen aan de kant gezet.

Vorig jaar werd er een poliep op zijn stembanden geconstateerd. Art ging er vanuit dat hij na de operatie zijn werkzaamheden wel weer snel kon oppakken, maar niets bleek minder waar. Voor zowel presentator als voice-over is er geen plek voor hem en daardoor is Art hoogstwaarschijnlijk een hoop geld misgelopen…

Tags

ART ROOIJAKKERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck