‘Producent fel tegen drugshandel van Imanuelle Grives’

||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Rodney Leysner, de producent van de nieuwe film Suriname, is enorm geschrokken dat actrice Imanuelle Grives is opgepakt wegens verdenking van drugshandel. De actrice zou een drugsdealer spelen in de film en beweert dat het dealen van drugs haar manier van voorbereiden was voor haar rol. Grives schijnt een grote hoeveelheid drugs meegenomen te hebben naar het Belgische festival Tomorrowland. Producent Rodney laat aan BuzzE weten dat het nieuws enorm hard aankwam.

Liefje van crimineel

,,We betreuren de situatie enorm. We waarderen Imanuelle ontzettend als mens, dus het nieuws was echt een klap”, zegt de producent. ,,We willen alleen bevestigen dat ze het liefje van een crimineel speelt, dat ze zelf ook bepaalde ambities heeft en dat het echt een actiefilm is.” Of actrice Imanuelle ook daadwerkelijk drugs zou smokkelen en dealen in de film, wil Rodney nog niet bekendmaken.

Fel tegen

,,Was het nodig om drugs te kunnen verkopen om je in deze rol in te leven?” vroeg Peter R. de Vries aan Leysner bij RTL Boulevard. ,,Nee. Als we dit hadden geweten, hadden we het haar natuurlijk afgeraden. We zijn hier echt fel tegen.” Grives zit op dit moment nog vast in België. Ze wordt verdacht van drugshandel.

Fajah de vervanger

Actrice Fajah Lourens maakte vrijdagochtend bekend dat ze Imanuelle zou vervangen in de film. Dat nieuws is ook bevestigd door Leysner. ,,Volgende week beginnen we met draaien. De opnames vinden volledig in Suriname plaats.” Welke acteurs er verder in de actiefilm spelen, is nog niet bekend.

Familie

De film Suriname wordt geregisseerd door Danny Leysner. Hij maakt hiermee zijn filmdebuut en is overigens verre familie van producent Rodney Leysner. Suriname is een remake van de gelijknamige film uit 2011. Vanaf februari 2020 is Suriname te zien in de Nederlandse bioscopen.

 

BuzzE

 

 

Tags

ACTRICEDRUGSHANDELFAJAH LOURENSFILMIMANUELLE GRIVESSURINAME

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck