Pruik voor een prikkie

Pruiken voor een prikkie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Wie ongeveer dezelfde pruik wil kopen als Rogier Smit, die met zijn wederhelft de 74-jarige Frank Jansen overhoop ligt, moet zijn ogen goed de kost geven. Want de pruiken en haarstukjes zijn er in alle soorten en maten.

Wie er ongeveer zo uit wil zien als Rogier in een lichtbruine blond-mix kan trouwens al snel voor €34,95 terecht. Gemaakt van kanekalon komt deze toch dicht in de buurt van de weelderige pruik van de designgoeroe.

Pluizig

Wie echter kiest voor een goedkopere variant kan er plotseling wel wat pluizig uitzien, zo wordt gewaarschuwd. Voor pruiken, haarstukjes of toupets kan de prijs dan zo maar oplopen tot wel €4.000 als er echt haar wordt gebruikt en als de pruik handgemaakt wordt door een erkende haarwerkspecialist.

Als je voor een synthetische pruik gaat, zoals een kinky recht asymmetrisch, in de blonde variant, ben je voor slechts €13,76 klaar. Of kijk HIER, HIER, HIER of HIER.

Kalend

Waar Rogier zijn pruiken heeft gekocht, is niet bekend. De realityster draagt de pruiken omdat hij als gevolg van de verschijnselen van een immuunziekte kalend werd. In de praktijk is hij op tv altijd te zien met een pruik, maar in de privésfeer loopt hij soms rond met een honkbalpetje. De afgelopen dagen zijn er foto’s van Rogier uitgelekt waarop hij staat afgebeeld zonder pruik.

Kojak

Overigens kiezen veel mannen met haaruitval voor een ‘kaal’ kapsel, dat de afgelopen decennia steeds populairder is geworden. Misschien is die trend wel begonnen met de serie Kojak met Telly Savalas. Ook nu zijn kale mannen dagelijks op televisie, onder wie politiek verslaggever Frits Wester, Ernst Kuiper, directeur van het Erasmus Ziekenhuis, Paul de Leeuw, Humberto Tan en Jeroen van Koningsbrugge. Internationaal is Elton John het voorbeeld van een toupetdrager.

Wil je weten hoe een pruik op je hoofd wordt gelijmd? Kijk dan hier:

https://youtu.be/xLbTT4mUVSk

Tags

ELTON JOHNFRANK JANSENPALEIS VOOR EEN PRIKKIEPRUIKROGIER SMITRTL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck