Publiek jouwt Marco Borsato uit

Marco niet meer populair
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Pijnlijk: Marco Borsato heeft al ruim twee jaar niet op een podium gestaan, maar wordt wel uitgejouwd tijdens een optreden van een andere artiest…

Pommelien zong tijdens het optreden het nummer Nu wij niet meer praten. In het nummer komt de zin ‘Zing je nog steeds mee met liedjes van Marco?’ voor, en wanneer Pommelien dat zingt houdt ze de microfoon bij het publiek. ,,Nee!”, gilt het publiek.

,,Dat is duidelijk”, reageert iemand onder de beelden. Een andere kijker moet behoorlijk lachen om het filmpje. ,,Haha, ze zeggen keihard nee.”

‘Gaat niet goed’

Een paar maanden geleden liet een goede vriend van Marco weten dat het niet goed met de zanger gaat. ,,Marco’s carrière is kapot en ook al zal in de toekomst blijken dat hij niet schuldig is aan wat hem wordt verweten, dan nog is het maar de vraag hoe hij die ooit weer op de rit zal krijgen”, zei de vriend in gesprek met weekblad Privé. ,,Zijn wereld stortte in toen hij van zijn advocaten te horen kreeg dat hem een vervolging staat te wachten.”

Rechtszaak

Ook Mary, de moeder van Marco, liet onlangs weten dat het allemaal wel heel lang duurt. Mogelijk gaat de rechtszaak van Marco pas in 2025 van start. ,,We moeten nog meer geduld hebben”, zei Mary tegen weekblad Story. ,,Het is iets waar we geen invloed op hebben. En als ik zie wat er überhaupt aan rechtszaken nog behandeld moet worden, dan denk ik: er zijn niet genoeg vakmensen.”

@saaryandeprez of we nog meezingen met liedjes van Marco? #pommelienthijs #entertainmenttour #perongeluk #nuwijnietmeerpraten #foryou #viral ♬ original sound – Pommeliens version 💚

Tags

MARCO BORSATO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck