Publiek woest op Mart Hoogkamer

Publiek woest op Mart
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Mart Hoogkamer zou gisteren optreden op een festival van RadioNL, maar kwam uiteindelijk niet opdagen. Het publiek reageerde woedend en velen staken zelfs hun middelvinger op.

Mart Hoogkamer zou voor 10.000 bezoekers optreden op een festival van RadioNL, maar kwam zonder iets te laten weten niet opdagen.

Middelvingers

Wanneer er op het podium wordt gemeld dat Mart niet gaat optreden reageren de fans, die al voor een lange tijd in de brandende zon stonden te wachten, woedend. Ze zijn teleurgesteld en steken massaal hun middelvinger op. Ook wordt er hard ‘boe’ geroepen.

Bierdouche

Het is niet de eerste keer dat Mart niet wordt toegejuicht op een podium. Onlangs kreeg hij tijdens een optreden nog een bierdouche, iets waar de zanger niet van gediend is. ,,Niet doen, anders ga ik er vanaf”, waarschuwde Mart.

De biergooiers stopten niet, waarop Mart het podium al na een paar seconden verliet. ,,Mensen beseffen niet hoe onprettig het is om een glas bier over je heen te krijgen”, legde hij uit in weekblad Privé. ,,Op het moment dat het gebeurt is het heel erg vernederend.”

‘Er zijn ook mensen die je niet mogen’

Hij vertelde dan ook dat de showbizzwereld anders is dan hij zich had voorgesteld. ,,Daar ben ik eerlijk over. Je hebt mensen die je geweldig vinden, maar er zijn er ook die je niet mogen. Voorheen dacht ik dat iedereen blij met me was, maar dat is echt niet zo”, aldus Mart. Het is voor de zanger te hopen dat hij na deze afzegging de volgende keer niet wéér verwelkomd wordt met een bierdouche…

Tags

Mart Hoogkamer

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie