5.5 C
Amsterdam, NL
woensdag, 26 februari, 2020.
Home Puzzel DenD nr. 2

Puzzel DenD nr. 2

Ook deze maand kunt u weer mooie prijzen winnen door mee te doen aan de Zweedse puzzel in DenD. Deze maand maakt u kans op een St. Maarten-koffer in de maat M van Princess Traveller, een pakket van de real-life sitcom Meet the Frasers en tickets voor De Grote Slijmfilm.

 

Wilt u kans maken?

Vul de goede oplossing van de Zweedse puzzel in samen met uw naam en adresgegevens op bijgaand formulier. Stuur uw oplossing in vóór 28 februari. De namen van de winnaars worden gepubliceerd vanaf 4 maart op www.dend.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Zorgeloos op reis met Princess 

De harde buitenkant vande Princess Traveller St. Maarten-koffer is gemaakt van de stevige en toch lichte kunststof ABS. Daardoor is de kofferinhoud goed beschermd tegen stoten en andere situaties die voor eventuele schade kunnen zorgen. Hierdoor ga je zorgeloos op vakantie. De antraciet kleur van deze hardcase koffer zorgt voor een luxe, zakelijk uitstraling. Met een gewicht van slechts 2,9 kg is deze trolley bijzonder licht. Tel hier de vier zwenkbare wieltjes bij op en je krijgt een handige koffer met een inhoud van 46 liter die in veel situaties van pas komt. <strong>princesstraveller.com</strong>

DenD verloot één St. Maarten-koffer in de maat M.

Winnen? Vul hierboven dan het formulier in.

Meet the Frasers terug op zender E!

Sinds eind januari is deze gloednieuwe serie op de zender E! te zien. Meet the Frasers is een real-life sitcom die het leven van een jong en steeds populairder stel uit Rhode Island volgt: medium Matt Fraser, zijn vriendin Alexa Papigiotis en hun familie. De luide, excentrieke leden van deze familie doen alles samen en zijn zeer betrokken bij alle aspecten van het leven van Matt en Alexa (in voor-

en tegenspoed), wat vaak komische taferelen tot gevolg heeft. Meet the Frasers is nu te zien bij E! Entertainment Television.

DenD verloot 2 pakketten van Meet the Frasers.

Winnen? Vul hierboven dan het formulier in.

De Grote Slijmfilm 

Indy (Bibi) en haar BFF Olivia(Rómeycia Valentijn) zijn net als alle kinderen gek op slijm! Op Internationale Slijmdag doen ze mee met een wedstrijd om het meest originele slijm te maken. De enige die een enorme hekel heeft aan slijm is Dominicus Duff (Géza Weisz), de grootste speelgoedbaas van het land. Door slijm verkoopt hij zijn eigen speelgoed niet meer en daarom wil hij al het slijm in de wereld verbieden en in beslag nemen. Lukt het Indy en Olivia om slijm te redden? De Grote Slijmfilm draait vanaf 5 februari in de bioscoop.

DenD verloot 5x 2 tickets voor De Grote Slijmfilm.

Kans Maken? Vul hierboven dan het formulier in.

Op avontuur met Dolittle!

Robert Downey Jr. brengt Dr. Dolittle tot leven in de epische nieuwe 3D-avonturenfilm Dolittle. De excentrieke Dr. John Dolittle leeft in Dolittle Manor met alleen zijn exotische dieren als gezelschap. Wanneer de jonge koningin Victoria ernstig ziek wordt, gaat hij op zoek naar een geneesmiddel dat alleen te vinden is op een mythisch eiland. Tijdens deze reis beleeft hij gevaarlijke avonturen, waarbij hij oude vijanden tegenkomt en nieuwe wezens ontdekt… Doolittle draait nu in de bioscoop!

DenD verloot 5x 2 tickets voor Dolittle.

Kans maken? Klik op de knop hieronder en vul dan het formulier in.

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen