1.7 C
Amsterdam, NL
donderdag, 21 november, 2019.
Home Puzzel DenD nr. 11

Puzzel DenD nr. 11

Ook deze maand kunt u weer mooie prijzen winnen door mee te doen aan de Zweedse puzzel in DenD. Deze maand maakt u kans op de Bourgini Classic Gourmette/Raclette/Grill in één, twee tickets voor de musical We Will Rock You en een Weekendje Duinrell in een Duingalow voor 4 personen incl. onbeperkt Tikibad.

Wilt u kans maken?

Vul de goede oplossing van de Zweedse puzzel in samen met uw naam en adresgegevens op bijgaand formulier. Stuur uw oplossing in vóór 22 november. De namen van de winnaars worden gepubliceerd vanaf 27 november op www.dend.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Gezellig tafelen met de hele familie met de Bourgini Classic

Met de BOURGINI Classic Gourmette/Raclette/Grill voor 8 personen is het altijd feest aan tafel! Het een gourmette, raclette én grill in één met een afneembare grillplaat. Bakken en grillen kan op de grillplaat en raclette en gourmette in de bijgeleverde pannetjes. Het leent zich uitstekend voor het bakken van vlees, vis, groenten, eieren en pannenkoeken. De grillplaat en 8 pannetjes zijn tevens vaatwasser bestendig. BOURGINI wenst u veel kookplezier! bourgini.nl

Winnen? Vul het formulier rechtsboven aan de pagina in.

We Will Rock You de Musical

Meer dan 20 miljoen mensen in 28 landen hebben ‘We Will Rock You’ gezien. Deze mega rockmusical – met daarin de grootste Queen-hits aller tijden – komt naar Nederland en is spectaculairder dan ooit! Met als kers op de taart een hoofdrol voor de Amerikaanse superster Anastacia, die als Killer Queen in deze productie haar musicaldebuut beleeft .

Ga naar eventim.nl/DenD en ontvang 20% korting op tickets voor shows in AFAS Live Amsterdam (4 t/m 8 december 2019) en World Forum Theater Den Haag (12 december 2019 t/m 12 januari 2020). Actie geldig t/m 12 januari 2020 en op basis van beschikbaarheid.

DenD verloot 2 tickets voor We Will Rock You inWorld Forum Theater in Den Haag*.

*dag in overleg en o.b.v. beschikbaarheid

Tikibad €5 korting p.p.

Tegen inlevering van de kortingsbon in DenD nr. 11 aan de kassa van Duinrell ontvang je 5 euro korting p.p. op de kassaprijs van het Tikibad! Max. 4 personen en geldig tot en met 22 december 2019. Niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen en E-tickets. Het Tikibad is met 21 glijbanen het grootste waterpark van de Benelux. Voor waaghalzenzijn er supersnelle glijbanen, voor kinderen is er het toffe kidswaterpark Playa!

DenD verloot een weekendje Duinrell in een Duingalow voor 4 personen incl. onbeperkt Tikibad.

Winnen? Vul het formulier rechtsboven aan de pagina in.

Huisdierengeheimen 2

Huisdiergeheimen 2 vervolgt het verhaal van Max, Gidget, Snowball en de rest van de bende wanneer zij nieuwe avonturen tegemoet gaan die hen dwingen de moed te vinden om hun eigen helden te worden. Ontdek de emotionele levens van onze huisdieren – hun sterke onderlinge band, de families die van hen houden – en kom er achter wat jouw huisdieren nu echt doen wanneer jij niet thuis bent. Vanaf 13 november verkrijgbaar op 4K Ultra HD, Blu-ray en DVD. huisdiergeheimen.nl

DenD verloot 6 stuks Huisdiergeheimen 2.

Kans Maken? Winnen? Klik op onderstaande knop en dan het formulier in.

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen