15.5 C
Amsterdam, NL
woensdag, 18 september, 2019.
Home Puzzel DenD nr. 9

Puzzel DenD nr. 9

Ook deze maand kunt u weer mooie prijzen winnen door mee te doen aan de Zweedse puzzel in DenD. Deze maand maakt u kans op een nostalgische waterketel van Bourgini, 2 pocket-uitvoeringen van het bordspel De Slimste Mens ter Wereld en 5 prijspakketten van de nieuwste Tarantino-film.

Wilt u kans maken?

Vul de goede oplossing van de Zweedse puzzel in samen met uw naam en adresgegevens op bijgaand formulier. Stuur uw oplossing in vóór 20 september. De namen van de winnaars worden gepubliceerd vanaf 24 september op www.dend.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Lekker retro: nostalgische waterketel

De Bourgini Nostalgic Thermo Water Kettle Cream 1.7L staat prachtig op jouw aanrecht dankzij zijn unieke en nostalgische look! De luxe en roestvrijstalen snoerloze waterkoker heeft een handige thermometer die exact de temperatuur van het water aangeeft . De waterkoker heeft een inhoud van 1,7 liter. Hij is voorzien van een uitneembaar uitschenkfilter en een drievoudige beveiliging: stoomafslag, droogkook- en oververhitting beveiliging. bourgini.nl

Winnen? Vul het formulier rechtsboven aan de pagina in.

Op reis met De Slimste Mens ter Wereld!

Vanaf nu hoef je nooit meer zonder je favoriete bordspel te zitten! Just Games presenteert een handige pocketeditie van De Slimste Mens ter Wereld. Deze spellen zijn de perfecte uitdaging voor iedere spelliefhebber en ideaal om mee te nemen op reis. Test wie de slimste is aan de hand van de populaire televisie-quiz De Slimste Mens ter Wereld. In vijf spannende rondes kun je nu ook wanneer je op reis bent, de strijd met elkaar aangaan en bepalen wie zich ‘de slimste mens ter wereld’ mag noemen. De pocketeditie bevat meer dan 500 nieuwe vragen zodat ervaren, fanatieke spelers geen voorsprong kunnen krijgen.

Winnen? Vul het formulier rechtsboven aan de pagina in.

Prijspakketten van de nieuwste Tarantino-film!

Quentin Tarantino’s nieuwste film, Once Upon a Time in Hollywood speelt zich af in het Los Angeles van 1969, een tijd waarin alles aan het veranderen is. Televisie-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth (Brad Pitt) proberen aan de bak te komen in een filmindustrie die ze niet meer herkennen. De negende film van schrijver en regisseur Quentin Tarantino is een eerbetoon aan het gouden Hollywood-tijdperk, met meerdere verhaallijnen en een imposante cast. Nu in de bios te zien.

Kans Maken? Vul het formulier rechtsboven aan de pagina in.

Uitwisbare stiften en afwasbare pennen

Speciaal voor de creabea’s onder jullie! Slechts met één streep wis je een foutje zonder ‘schade’ aan de bladzijde weg door de doorzichtige punt aan de andere kant van de stift te gebruiken. De stiften zijn erg kleurrijk en ideaal voor het maken van Bullet Journals!

DenD verloot 2 sets uitwisbare stiften en afwasbare pennen Take Note! van Crayola.

Winnen? Klik op onderstaande knop en vul dan het formulier in.

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen