6.1 C
Amsterdam, NL
zaterdag, 18 januari, 2020.
Home Puzzel DenD nr. 1

Puzzel DenD nr. 1

Ook deze maand kunt u weer mooie prijzen winnen door mee te doen aan de Zweedse puzzel in DenD. Deze maand maakt u kans op een OPPO Smartphone, een BOURGINI Nostalgic Toaster Cream en het spel Wie is de Mol, de code-opdracht.

Wilt u kans maken?

Vul de goede oplossing van de Zweedse puzzel in samen met uw naam en adresgegevens op bijgaand formulier. Stuur uw oplossing in vóór 31 januari. De namen van de winnaars worden gepubliceerd vanaf 5 februari op www.dend.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Win een waanzinnige OPPO Smartphone

OPPO is een van de grootste smartphonemerken ter wereld en staat bekend om telefoons met camera’s van topkwaliteit. Dit najaar werd het eerste toestel uit de nieuwe A 2020-serie uitgebracht: de eyecatching OPPO A9 2020 met een grote 5000mAh-batterij. Deze strakke smartphone is uitgerust met maar liefst vijf topcamera’s, waaronder een 48MP primaire achtercamera met Ultra Night Mode en een ultrabrede groothoeklens. Filmen doe je met de nieuwste Ultra Steady Video-feature die ervoor zorgt dat ‘shaky’ video’s verleden tijd zijn! Wil je meer weten? Check oppo.com/nl of doe inspiratie op via Instagram @opponederland.

DenD verloot één OPPO A9 2020 smartphone in de kleur Marine Green.

Winnen? Klik op de knop hieronder en vul dan het formulier in.

Brood roosteren in stijl

De BOURGINI Nostalgic Toaster Cream staat prachtig op jouw aanrecht dankzij zijn unieke en nostalgische look! De roestvrijstalen broodrooster roostert twee sneetjes tegelijk. Het is zeer gebruiksvriendelijk en veilig dankzij de automatische uitschakeling en veiligheidsschakelaar, indien het brood klem raakt. Met BOURGINI wordt het toasten van brood een groot feest!

DenD verloot één Nostalgic Toaster Cream van Bourgini.

Winnen? Klik op de knop hieronder en vul dan het formulier in.

Speel ook thuis Wie is de Mol

Jij en je team zijn op een missie gestuurd om drie belangrijke codes te kraken. Alle teamgenoten zijn in het bezit van verschillende codes en sleutels. Door samen te werken is het mogelijk om het mysterie rondom de codes op te lossen, maar wat als iemand bewust de boel loopt te saboteren? Wie kun je vertrouwen tijdens je missie en wie is de mol? Met een speciale app is het spel ook speelbaar in Augmented Reality, waardoor je je nog meer in het spel verliest.

DenD verloot drie exemplaren van WIE is de Mol, de code-opdracht.

Kans Maken? Klik op de knop hieronder en vul dan het formulier in.

Het Weetjes Kwartet

Kwartet is het leukste kaartspel voor de hele familie! Identity Games heeft een uitgebreide collectie van kwartetspellen, waar je ook nog eens iets van opsteekt: Weetjes Kwartet. Deze leerzame kwartetten bevatten grote kaarten die naast mooie afbeeldingen ook interessante weetjes bevatten. Maak plezier en verbeter spelenderwijs je kennis over het menselijk lichaam, auto’s, dieren of een van de andere uiteenlopende onderwerpen.

DenD verloot drie exemplaren van het Weetjes Kwartet.

Klik op de knop hieronder en vul dan het formulier in.

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen