16.3 C
Amsterdam, NL
zaterdag, 25 mei, 2019.
Home Puzzel DenD nr. 6

Puzzel DenD nr. 6

Ook deze maand kunt u weer mooie prijzen winnen door mee te doen aan de Zweedse puzzel in DenD. Deze maand maakt u kans op een Palermo soft trolley, 3×2 kaarten voor SPIJKERS II, de kleinkunstvoorstelling van Joost Spijkers en vijf boxen van de serie Gomorra, seizoen 4.

Wilt u kans maken?

Vul de goede oplossing van de Zweedse puzzel in samen met uw naam en adresgegevens op bijgaand formulier. De oplossing en de namen van de winnaars worden gepubliceerd vanaf 25 juni 2019 op www.dend.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Klaar voor de vakantie met de PALERMO SOFT TROLLEY

De Palermo soft trolley is een echte must have als het gaat om koffers. Deze kleine, compacte trolley is zeer licht en handig opvouwbaar. Zo kun je meer gratis kilo’s aan bagage meenemen en is hij gemakkelijk weer op te bergen. De trolley is vervaardigd uit 300 Denier-polyester. Het gebruik van dit materiaal waarborgt een hoge mate van gebruiksgemak en maakt reizen comfortabel. Zie: princesstraveller.com

Winnen? Vul het formulier rechtsboven aan de pagina in.

Joost Spijkers SPIJKERS II

Spijkers’ muzikale solo avontuur Spijkers II werd bekroond met de Poelifi nario prijs – voor de beste kleinkunstvoorstelling van 2018. Joost Spijkers is één van de Ashton Brothers en hij laat in dit liedjesprogramma horen dat hij nog veel meer kan. Spijkers II komt nog een keer terug in de Nederlandse theaters. Het theaterprogramma stak volgens de jury met kop en schouders boven andere voorstellingen uit. „Een combinatie van poëtische liedteksten, fantastische muziek, een in de kleinkunst zeldzame mengeling van jazz, balkan, pop, rock en fado. Prachtig meeslepend verteld.” Vanaf 10 oktober 2019 nog maar twee maanden te zien in Nederland. Zie: joostspijkers.nl

DenD verloot 3 x 2 kaarten voor deze voorstelling

Winnen? Vul het formulier rechtsboven aan de pagina in.

Bloedstollend goed! GOMORRA, seizoen 4

Nadat ze door een hel zijn gegaan en Genny zijn broer en aartsvijand Ciro heeft verloren, moeten Genny en Patrizia voor een nieuw machtsevenwicht zorgen. Ondertussen heeft de bende van Enzo en Valerio de leiding in Napels gevestigd. Allen krijgen echter te maken met nieuwe bedreigingen en meedogenloze vijanden, terwijl de stad dreigt terug te keren naar bloedige tijden. Om zijn familie te beschermen staat Genny voor zware keuzes. Hij besluit dat het tijd is voor ingrijpende veranderingen.

DenD verloot 5 boxen van deze serie.

Kans Maken? Vul het formulier rechtsboven aan de pagina in.

HUISDIERGEHEIMEN 2

Huisdiergeheimen 2 is de nieuwe vrolijke animatiefilm van de makers van De Grinch, Minions en Sing en is vanaf 5 juni te zien. Het is het vervolg op de grote bioscoop hit uit 2016 die onthulde wat onze huisdieren uitspoken als de baasjes van huis zijn.

Opnieuw volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal.

Maak kans op één van de 10 prijspakketjes van Huisdierengeheimen

Winnen? Vul het formulier hier rechts in.

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen