6.9 C
Amsterdam, NL
maandag, 25 maart, 2019.
Home Puzzel DenD nr. 4

Puzzel DenD nr. 4

Ook deze maand kunt u weer mooie prijzen winnen door mee te doen aan de Zweedse puzzel in DenD. Deze maand maakt u kans op Fotokoffer van Princess Traveller, één overnachting in een DeLuxe kamer in het Crown Plaza Den Haag en 5 x 2 toegangskaarten voor het Linnaeushof .

Wilt u kans maken?

Vul de goede oplossing van de Zweedse puzzel in samen met uw naam en adresgegevens op bijgaand formulier. De oplossing en de namen van de winnaars worden gepubliceerd vanaf 25 april 2019 op www.dend.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 1. Uw mooiste foto mee op reis!

Maak eenvoudig uw persoonlijke fotokoffer. Print uw favoriete foto uit op fotopapier en plaats deze in de koffer. Zo herkent u uw koffer altijd en overal uit duizenden. Het is gemaakt van hoogwaardig en ijzersterk materiaal: 100% transparant polycarbonaat/ABS achterzijde koffer. Kijk voor alle informatie op princesstraveller.com

Winnen? Vul het formulier rechtsboven aan de pagina in.

 2. Vijfsterren overnachting Crowne Plaza Den Haag 

Het vijfsterren Crowne Plaza Den Haag – Promenade ligt direct aan het groene Van Stolkpark, midden in de International zone van Den Haag, tussen Scheveningenstrand en het centrum van de Hofstad. Op loopafstand van het hotel bevindt zich het World Forum, het Vredespaleis, het Omniversum en miniatuurstad Madurodam.

Lunch of dineer tijdens uw verblijf in Restaurant Brut International Flavours. Voor inspanning en ontspanning gaat u naar Promenade Healthclub & Spa, de Healthclub is gelegen in het souterrain van het hotel. Als hotelgast maakt u gratis gebruik van de faciliteiten zoals het binnenzwembad, sauna’s en fitnessruimte. Informatie: crowneplazadenhaag.nl

DenD verloot één overnachting in een De Luxe kamer.

Winnen? Vul het formulier rechtsboven aan de pagina in.

 3. Linnaeushof opent speelseizoen met YouTube 

Linnaeushof, de grootste speeltuin van Europa, presenteert dit jaar een fantastisch nieuw klim en klauter speeltoestel waarop je een behendigheidsparcours kunt afleggen. Het toestel is maar liefst vijftien meter lang en vijf meter breed. Ook loopt er t/m 26 mei een leuke YouTube Vlogwedstrijd. Als je tijdens je bezoek aan Linnaeushof een leuk filmpje maakt en op YouTube plaatst, maak je kans op mooie prijzen waaronder een professionele vlogcamera. Meer informatie over Linnaeushof en de wedstrijd vind je op linnaeushof.nl

DenD verloot 5 x 2 toegangskaarten voor de Linnaeushof.

Kans Maken? Vul het formulier rechtsboven aan de pagina in.

THE LEGO® MOVIE 2-VIDEOGAME 

Reis door de ruimte en doorkruis het LEGO®-universum in een gloednieuw LEGO-bouwavontuur voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en PC! De videogame is gebaseerd op het nieuwe Animatiefilmavontuur. The LEGO® Movie 2: The Second Part van Warner Bros. Pictures, die nu in de bioscoop te zien is.

Het verhaal begint in de verlaten woestenij van Apocalypsstad, waar buitenaardse indringers Steenstad in puin hebben achtergelaten!

Maak kans op één videogame voor de PS4 of Nintendo Switch.

Winnen? Klik op de knop hieronder en vul dan het formulier in.

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen