12.3 C
Amsterdam, NL
maandag, 18 februari, 2019.
Home Puzzel

Puzzel

Ook deze maand kunt u weer mooie prijzen winnen door mee te doen aan de Zweedse puzzel in DenD.

Wilt u kans maken?

Vul de goede oplossing van de Zweedse puzzel in samen met uw naam en adresgegevens op bijgaand formulier. De oplossing en de namen van de winnaars worden gepubliceerd vanaf 28 februari 2018 op www.dend.nl.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

1. Nooit meer bijbetalen!

Met de Princess San Francisco-set (SL) kom je bij het inchecken nooit voor verrassingen te staan. Doordat deze koffer een ingebouwde digitale weegschaal heeft, weet je precies hoeveel bagage je mee kunt nemen. Dat voorkomt bijbetalen! Deze blauwe set is gemaakt van topkwaliteit materiaal. Zie: Princesstraveller.com

Winnen? Vul het formulier rechtsboven aan de pagina in

2. Cityline Waterbedden voor echt uitrusten!

Echte waterbeddenslapers zweren bij het soft side waterbed. ‘s Zomers koeler slapen, ‘s winters wat warmer, altijd een behaaglijk bed en in duo-uitvoering per kant te regelen.

Verschillende stabilisaties leverbaar, zelfs met lende ondersteuning voor de buikslapers en voor wat meer steun in de onderrug. De nieuwste generatie waterbedden hebben een instaphoogte van maar liefst 60 cm en de look van een luxe boxspring. Te leveren in diverse materialen, kleuren en hoofdeinden. Info via: topslaap.nl

DenD verloot 3 sets Bamboo cozy latex kussens.

Winnen? Vul het formulier rechtsboven aan de pagina in.

3. Blue Planet II – Live in concert

De succesvolle documentaireserie Blue Planet II is live in concert te zien op 6 maart 2019 in Rotterdam Ahoy. Na een geslaagde editie van Planet Earth II – Live zal nu de oceaan-versie van de prijswinnende BBC documentaireserie vertoond worden.

Er waren 125 expedities, 39 landen en 600 duikuren nodig om het leven op en onder water in beeld te brengen met de modernste cameratechnieken, op een verbluffend realistisch formaat. De soundtrack is van componist en Oscar-winnaar Hans Zimmer en wordt live uitgevoerd door een 80-koppig symfonieorkest.

DenD verloot 2 x 2 kaarten voor Blue Planet Live.

Kans Maken? Vul het formulier rechtsboven aan de pagina in.

PUZZEL KITS: Escape room – The game Jumanji

Identity Games heeft de familie-editie van Escape Room the Game uitgebracht!

Duik met drie gloednieuwe avonturen in de gevaarlijke jungle, werk samen om puzzels op te lossen en verborgen aanwijzingen te vinden om te kunnen ontsnappen. Je hebt maar 60 minuten de tijd, dus houd je hoofd koel!

DenD verloot 3 spellen van Escape Room The Game.

Winnen? Vul het formulier rechtsboven aan de pagina in.

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen