11.7 C
Amsterdam, NL
dinsdag, 24 april, 2018.
Home Puzzel

Puzzel

Ook deze maand kunt u weer mooie prijzen winnen door mee te doen aan de Zweedse puzzel in Ditjes & Datjes. Deze maand maakt u kans op twee kaarten voor de acrobatische show Gravaity & Other Myths, een rit in een raceauto op het circuit Assen of Zandvoort en het spel ‘verstoppertje spelen van Woezel & Pip.

Wilt u kans maken?

Vul de goede oplossing van de Zweedse puzzel in samen met uw naam en adresgegevens op bijgaand formulier. De oplossing en de namen van de winnaars worden gepubliceerd vanaf 25 mei 2018 op www.ditjesendatjes.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

1. Gravity & Other Myths

Gravity & Other Myths uit Australië verovert de wereld met een eigenwijze vorm van vernieuwend, acrobatisch circustheater. Zeven performers, wat spots en een grote mat zijn genoeg voor een uur lang spectaculair kunst- en vliegwerk, begeleid door de opzwepende muziek van een drummer.

Winnen?

Vul de oplossing van de puzzel en je gegevens in op het formulier.

2. Racen op Assen of Zandvoort

Altijd al eens zelf willen racen op het circuit van Assen of Zandvoort? Dat is mogelijk in een BMW 3-serie, welke op de dag van het racen voor u klaarstaat. Na een korte theorie waarin de basis van het racen wordt uitgelegd, rijdt u een aantal ronden mee op het circuit als copiloot met 1 van de instructeurs.

Wilt u een rit winnen?
Vul de oplossing van de puzzel en je gegevens in op het formulier.

3. Woezel & Pip

Beleef urenlang speelplezier met verstoppertje spelen! En met wie is dat nou leuker dan met je eigen kleuterhelden? Verstop Woezel & Pip rrgens in de kamer, druk op het knopje en om de 10 seconden roepen ze je om je te zoeken: Ik ben hier! Waar is het bekende speelfiguur gebleven? Luister goed naar de geluiden, maar kijk ook goed naar de plaatjes op de kaarten. Het spel kan worden gespeeld met kinderen vanaf 6 maanden tot en met 4 jaar. Voor elke leeftijd is er een aangepaste speeltechniek. Verstoppertje spelen verveelt nooit!

Wilt u het spel winnen?
Vul de oplossing van de puzzel en je gegevens in op formulier.

Puzzel Kits: Kom maar op met die grote mond

The Mouthguard Challenge is een absolute YouTube sensatie. You Tubers over de hele wereld zijn al de strijd met elkaar aangegaan in dit lachwekkende spel. Door de mondklemmen worden de simpelste handelingen zoals fluiten, blazen en drinken bijna onmogelijk. Luister extra goed, raad het woord of voer de opdracht uit en houd vooral je lach in om als winnaar te eindigen! The Mouthguard Challenge is het spel waarbij iedereen een grote mond heeft.

Eén van de drie spellen winnen?

Klik op de knop en vul de oplossing en je gegevens in.