12.3 C
Amsterdam, NL
maandag, 22 oktober, 2018.
Home Puzzel

Puzzel

Ook deze maand kunt u weer mooie prijzen winnen door mee te doen aan de Zweedse puzzel in DenD. Deze maand maakt u kans op de Classic Master Power Blender van Bourgini, 2 x2 kaarten voor de theatershow ‘Met andeer woorden’ en 4 x 2 kaarten voor de tentoonstelling Fabeltjesland.

Wilt u kans maken?

Vul de goede oplossing van de Zweedse puzzel in samen met uw naam en adresgegevens op bijgaand formulier. De oplossing en de namen van de winnaars worden gepubliceerd vanaf 29 oktober 2018 op www.dend.nl.

De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  1. Classic Master Power Blender

De BOURGINI Classic Master Power Blender 2.0L is een krachtige blender met 6 programma’s. U kunt er smoothies, soepen, sauzen en milkshakes mee maken en zelfs ijs vermalen! Met een vermogen van 1800 Watt gaat pureren en mixen snel, maar blijven essentiële voedingsstoffen bewaard. Bij het hoogste toerental warmen gerechten vanzelf op tot 60 graden. Schoonmaken gaat eenvoudig door de zelfreinigende functie. De inhoud van 2 liter biedt de mogelijkheid tot ruime porties. Ideaal voor gezinnen! De blender is voorzien van led display met touchscreen bediening, instelbare digitale timer en instelbare snelheid tot 28.000 toeren per minuut. De blender wordt inclusief stamper en reinigingsborstel geleverd. bourgini.nlWinnen? Vul het formulier rechtsboven aan de pagina in.

2. Fabeltjesland, een reis door 50 jaar Fabeltjeskrant

T/m 2 december is in LP2 op de Wilhelminapier in Rotterdam de tentoonstelling ‘Fabeltjesland, een reis door 50 jaar Fabeltjeskrant’. Het is 50 jaar geleden dat het best bekeken Nederlandse kinderprogramma ooit voor het eerst werd uitgezonden. Fabeltjesland toont de echte poppen van Meneer de Uil, Juffrouw Ooievaar, de gebroeders Bever, Bor de Wolf, Truus de Mier en de Gezusters Hamster en real-life decors uit de serie. Het belooft een nostalgisch wederzien voor alle fans van ‘Oogjes dicht en snaveltjes toe!’ Fabeltjesland is geopend van woensdag tot en met zondag van 10:00 tot 18:00 uur. fabeltjesland.nl

DenD verloot 4 x 2 kaarten voor deze tentoonstelling.

Kans Maken? Vul het formulier rechtsboven aan de pagina in.

3. Jan Smit terug in het theater

Na een periode van bijna 5 jaar zal Jan Smit vanaf dit najaar weer in de Nederlandse theaters te zien zijn. De theatershow getiteld ‘Met Andere Woorden’ staat in het teken van zijn nieuwe album en neemt de bezoeker mee op een muzikale reis. Na het grote Duitse succes met KLUBBB3, de Elfstedentour en de Arena-concerten met De Toppers terug naar de basis. Jan Smit, intiem en gewoon vertrouwd. jansmit.com

DenD verloot 2 x 2 kaarten voor deze theatervoorstelling.

Winnen? Vul het formulier rechtsboven aan de pagina in.

PUZZEL KITS: Tweet Beats

Tweet Beats is een muzikaal spel voor kinderen van 5 tot 9 jaar. Plaats de Tweet Beats op een van de takken in de boom en ze beginnen meteen met muziek maken. Er zijn 20 Tweet Beats, elk met een eigen geluid. Je kunt heel veel nummers maken.

DenD verloot onder de goede inzenders 3 TweetBeats-spellen.

Winnen? Vul het formulier rechtsboven aan de pagina in.

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen