1.4 C
Amsterdam, NL
woensdag, 21 februari, 2018.
Home Puzzels

Puzzels

Ook deze maand kunt u weer mooie prijzen winnen door mee te doen aan de Zweedse puzzel in Ditjes & Datjes. Deze maand maakt u kans op een Team-NL kofferset De Luxe van Princess, 3 x 2 vrijkaarten voor een film naar keuze tijdens het Taartrovers Film Festival en 2 x 2 kaarten voor de musical Sunset Boulevard in theater Carré.
Wilt u kans maken?
Vul de goede oplossing van de Zweedse puzzel in samen met uw naam en adresgegevens op bijgaand formulier. De oplossing en de namen van de winnaars worden gepubliceerd vanaf 23 maart 2018 op www.ditjesendatjes.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

1. Pak je koffers!
Met deze 3-delige set Team NL koffer Deluxe gaat u met plezier op reis. Ze zijn uniek, want het TeamNL-logo staat in de mal van de koffer en ook op de binnenvoering.
Winnen?
Vul het formulier rechtsboven aan de pagina in.

2. Taartrovers Film Festival
Tot begin april kunnen kinderen tot en met 9 jaar genieten van het Taartrovers Film Festival. Het programma bestaat uit fantasievolle kinderfilms in combinatie met een bezoek aan de ‘Speeltuin van de verbeelding’
Op elke locatie wordt het Taartrovers Film Festival, dat deze eerste editie in het teken staat van het kinderboek, feestelijk geopend met een kinderboekenbal. Meer info: www.taartrovers.nl.
Wilt u twee vrijkaarten winnen?
Vul het formulier rechtsboven aan de pagina in.

3. Een avond genieten in Carré
Sunset Boulevard, één van de meest succesvolle musicals ooit, is een meeslepend verhaal over romantiek en obsessie, gebaseerd op de legendarische film van Billy Wilder. Geniet van de legendarische nummers als Sunset Boulevard, With One Look, As If We Never Said Goodbye, The Greatest Star Of All en The Perfect Year, begeleid door een groot live orkest.
De klassieker van grootmeester Andrew Lloyd Webber is de derde internationale voorstelling die Carré onder de noemer Broadway aan de Amstel naar Amsterdam haalt. Sunset Boulevard is vanaf 28 maart t/m 8 april 2018 in de originele Engelse uitvoering te zien in Carré.
Wilt u twee vrijkaarten winnen?
Vul het formulier rechtsboven aan de pagina in.