13 C
Amsterdam, NL
donderdag, 21 juni, 2018.
Home Puzzel

Puzzel

Ook deze maand kunt u weer mooie prijzen winnen door mee te doen aan de Zweedse puzzel in Ditjes & Datjes. Deze maand maakt u kans op een multifunctionele grill/bakplaat (de Classic Duo Multi Plate Outdoor), vijf DVD’s van Fifty Shades Freed en een workshop koe knuffelen met high tea voor twee personen.

Wilt u kans maken?

Vul de goede oplossing van de Zweedse puzzel in samen met uw naam en adresgegevens op bijgaand formulier. De oplossing en de namen van de winnaars worden gepubliceerd vanaf 25 juni 2018 op www.dend.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

1. Classic Duo Multi Plate Outdoor

Een multifunctionele wonderplaat: grill/bakplaat, gourmet, teppanyanki en BBQ op onderstel. Voor alle seizoenen te gebruiken, doordat de multiplate gemakkelijk van onderstel afgehaald kan worden, kan men gezellig binnen of buiten aan tafel kokkerellen

Winnen?

Vul de oplossing van de puzzel en je gegevens in op het formulier.

2. Zinderend slot: Fifty Shades Freed

Fifty Shades Freed is vanaf 7 juni verkrijgbaar op DVD en Blu-ray. In dit laatste deel zijn Jamie Dornan en Dakota Johnson terug als Christian Grey en Anastasia Steele in Fifty Shades Freed, gebaseerd op de bestseller Vijftig Tinten Vrij.

Kans maken op één van de vijf DVD’s?

Vul het formulier rechtsboven aan de pagina in.

3. Over moeders van supersterren

E! Zet uw favoriete moeders in het zonnetje. Zie wat het betekent om moeder van een superster te zijn. E! Brengt deze maand vanaf 19:00 uur alle moeders naar het scherm.

Wilt u ook een E!-pakket met o.a. een elektrische tandenborstel en mok winnen?

Vul het formulier rechtsboven aan de pagina in.

Puzzel Kits: De Grote Boodschap

Iedereen moet het, iedereen doet het: de grote boodschap. Poep is en blijft een fascinerend en grappig onderwerp wat bij kinderen voor veel onderbroekenlol zorgt. Om kinderen spelenderwijs

kennis te laten maken met het onderwerp heeft Identity Games het educatieve en hilarische Poepspel ontwikkeld. Probeer zo snel mogelijk en in de juiste volgorde je kaarten op de stapel te leggen: wc, drol, wc-papier en handen wassen. Geen kaarten meer? Sla op het scheetkussen! Degene met de meeste kaarten in zijn hand krijgt dan een drol op zijn hoofd.

DenD verloot twee spellen onder de inzenders van de goede oplossing van de woordzoeker.

Winnen?

Vul het formulier rechtsboven aan de pagina in.

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen