16.3 C
Amsterdam, NL
vrijdag, 22 september, 2017.
Home Puzzels

Puzzels

Ook deze maand kunt u weer mooie prijzen winnen door mee te doen aan de Zweedse puzzel in Ditjes & Datjes. Deze maand maakt u kans op een reisset van drie koffers van Princess Traveller, een ijzersterke oesterhandschoen en oestermes ter waarde van € 105 van Visfileren.nl én 5 x 2 eerste rangtickets voor de show van Hans Klok op 18 oktober in theater Carré.

Wilt u kans maken?

Vul de goede oplossing van de Zweedse puzzel in samen met uw naam en adresgegevens op bijgaand formulier. De oplossing en de namen van de winnaars worden gepubliceerd vanaf 27 oktober 2017 op www.ditjesendatjes.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

De trekking van de winnaars van de tickets voor de theatershow van Hans Klok krijgen bericht op 4 oktober aanstaande.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

1. Oersterke, lichtgewicht koffers

Deze Havana kofferset van Princess is een luxe, oersterke en onverwoestbare koffer waardoor u zorgeloos op reis kunt. Deze set is super lichtgewicht, hierdoor kunt u meer gratis kilo’s aan bagage meenemen op reis, extreem sterk, gemaakt van topkwaliteit materiaal: 100% polypropyleen, luxe, geruisloze wielen met 360 graden draairichting en verkrijgbaar in de kleur rood. Kijk op www.princess.nl

Winnen? Ditjes & Datjes verloot een reisset van drie koffers onder de goede inzenders

Havana kofferset

2. Vers van het mes

Wat is er nou lekkerder dan vis vers van het mes? Op www.visfileren.nl kunt u terecht voor allerlei fileerartikelen met daarbij uitgebreide instructievideo’s die u stap voor stap laten zie hoe u uw verse vis fileert. Komt u er dan nog niet uit, komt dan eens langs op een van onze workshops.

Win een oesterhandschoen!

Ditjes & Datjes mag 1 Oesterhandschoen ter waarde van €105 weggeven.

Oestermes

3. Griezelen in Hans Klok’s House of Horror

Na groot succes vorige jaar komt meesterillusionist Hans Klok vanaf 13 oktober terug naar de Nederlandse theaters met de adembenemende familievoorstelling ‘Hans Klok’s House of Horror’. In een ode aan o.a. Alfred Hitchcock (Psycho) en Bram Stoker (Dracula) gaat Hans, gewapend met nieuwe illusies, de strijd aan met griezels en ander gespuis. Kijk voor tickets en alle speeldata op hansklok.nl/tickets

Winnen! Ditjes & Datjes mag 5 x 2 eerste rangtickets verloten onder de goede inzendingen van de Zweedse puzzel.

Hans Klok House of Horror