5.4 C
Amsterdam, NL
dinsdag, 21 november, 2017.
Home Puzzels

Puzzels

Ook deze maand kunt u weer mooie prijzen winnen door mee te doen aan de Zweedse puzzel in Ditjes & Datjes. Deze maand maakt u kans op een kofferset van Princess Traveller, een diner voor twee bij restaurant Oonivoo in Uden én 3 x 2 kaarten voor de musicalklassieker Fiddler on the Roof.

Wilt u kans maken?

Vul de goede oplossing van de Zweedse puzzel in samen met uw naam en adresgegevens op bijgaand formulier. De oplossing en de namen van de winnaars worden gepubliceerd vanaf 23 november 2017 op www.ditjesendatjes.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

1. Princess Traveller Beijing kofferset

Princess Traveller Beijing kofferset (SML) is een luxe, oersterke en onverwoestbare koffer waardoor u zorgeloos op reis kunt. Deze koffer is superlichtgewicht, hierdoor kunt u meer gratis kilo’s aan bagage meenemen op reis!

Topkwaliteit materiaal: 100% polypropyleen, afgewerkt met een high-tech carbon look finish. 4 luxe, geruisloze wielen met 360 graden draairichting, 3-klik systeem sluiting met geïntegreerd TSA slot. Kleur zwart. Kijk voor meer informatie op www.princesstraveller.com

Onder de puzzelaars van Ditjes & Datjes wordt een kofferset t.w.v. € 369,99 verloot.

Koffers

2. Diner voor twee bij Restaurant Oonivoo in Uden

Restaurant Oonivoo is gevestigd in een historisch pand in het midden van de markt in het Brabantse Uden. De grote passie voor wijn van eigenaar Marco van Bergen is de drijvende kracht achter Oonivoo.

Het assortiment van ca. 1000 wijnen ligt voor de gasten uitgestald in een speciaal ontworpen meterslange klimaatkast. Daarnaast is het 5-gangen ‘Dionysos’-menu, het paradepaardje van chefkok Thijs Berkers, ook geheel ontstaan door zich te laten inspireren door diverse bijzondere wijnen. Hij wordt bijgestaan door een fantastisch team met o.a. sommerlier Sven Heijkoop, patissier Anneke Verhagen en de beste gastheer van Uden Bertie de Vree. Voor meer informatie gaat u naar www.oonivoo.nl

Onder de puzzelaars verloot Ditjes & Datjes één diner voor twee.

Oonivoo

3. Fiddler on the Roof, dé musicalklassieker

Fiddler on the Roof, met Thomas Acda in de hoofdrol, is de musicalklassieker die gaat over een wereld op de vlucht, waarin uiteindelijk de liefde overwint. Een dynamische voorstelling met veel dans, muziek, humor en evergreens als ‘If I were a ritch man’.

Ditjes & Datjes verloot onder de goede inzendingen van de Zweedse puzzel 3x 2 kaarten voor Fiddler on the Roof.

Fiddler on the roof