Qmusic maakt ochtendshow tijdens Olympische Spelen vanuit Parijs

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

De ochtendshow van Qmusic wordt tijdens de Olympische Spelen komende zomer vanuit Parijs gemaakt. Dj’s Mattie Valk en Domien Verschuuren presenteren het programma elke werkdag in de ochtend en zijn in het weekend in de middag te horen, maakt de radiozender woensdag bekend.

“Ik kijk er enorm naar uit om samen met Domien verslag te doen van de sportprestaties van TeamNL in Parijs. We zitten met onze studio midden in het kloppende hart van het TeamNL Huis, waar we samen met de Oranjefans juichen voor de sport en de sporters”, zegt Valk in een persbericht. “Ik vind het fantastisch dat ik Mattie mag vergezellen in Parijs en de ogen en oren mag zijn voor onze luisteraars. De sporters van TeamNL gaan ongetwijfeld fantastische prestaties neerzetten, waar we in Parijs uitgebreid bij stilstaan, maar vooral ook de verhalen achter de prestaties delen”, vult Verschuuren aan.

Valk maakt de ochtendshow normaal gesproken met Marieke Elsinga. Zij verwacht in de zomer echter haar tweede kindje, daarom gaat Verschuuren mee naar Parijs. De Olympische Spelen zijn van 26 juli tot en met 11 augustus.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck